Prodej bytu 3+1, Velešín, U Hřiště, 55 m2

U Hřiště, Velešín

3 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 156 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Velešíně

Informace k bytu

Hledáte útulný a praktický byt pro svou rodinu v klidném prostředí, které je zároveň ve skvěle dostupné lokalitě? Tento zrekonstruovaný byt 3+1 ve Velešíně v lokalitě U Hřiště je tím pravým místem pro mladé rodiny, které chtějí začít nový život v moderním bydlení. Byt o celkové ploše 55 m² je orientován na východ, sever a západ, což zajišťuje dostatek přirozeného světla po celý den.

Ve vstupní chodbě najdete velké úložné prostory ve vestavěné skříni, která se táhne téměř po celé délce chodby. Zároveň je zde moderní koupelna s toaletou a velkým sprchovým koutem, což přináší komfort pro každodenní rodinný život.

Z chodby se dostanete do dvou hlavních částí bytu. Vpravo je vstup do moderní kuchyně, která je plně vybavena kvalitními elektrospotřebiči s jídelnou, kde si celá rodina může společně užívat každodenní chvíle. Na druhé straně vás uvítá prostorný obývací pokoj, ze kterého je přístup do dětského pokoje i do ložnice rodičů.

Byt je vytápěn plynovým kotlem, který zároveň ohřívá vodu, což zaručuje nízké náklady na energie. Měsíční náklady jsou následující: Fond oprav 1 244 Kč, služby 620 Kč, plyn 2 000 Kč a elektřina 1 000 Kč. K bytu náleží dva sklepy – jeden o velikosti 5 m², druhý 1 m² – poskytující dostatek prostoru pro uskladnění všeho, co rodina potřebuje.

Bytový dům, ve kterém se byt nachází, prošel kompletní rekonstrukcí. Nová plastová okna, zateplení a nová střecha vám zajistí energetickou úspornost a pohodlí. V této části Velešína, která je klidná a plná zeleně, budete mít zároveň vše důležité na dosah.

Velešín je ideální místo pro rodiny hledající dostupné bydlení v blízkosti přírody. Město nabízí školu, školku, obchody, zdravotní služby a dostatek rekreačních možností. Díky skvělé dostupnosti do Českého Krumlova i Českých Budějovic se Velešín stává perfektním místem pro mladé rodiny, které chtějí klidný domov s rychlým přístupem do větších měst.

Neváhejte a přijďte se podívat na tento byt, který je připraven k okamžitému nastěhování a může se tak stát vaším vysněným domovem! Vytvořte si svůj vysněný domov v moderním a pohodlném prostředí, které splní všechny vaše představy o kvalitním rodinném bydlení!
Kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku této jedinečné nemovitosti.

Budu se na Vás těšit při osobní prohlídce.

Parametry bytu

Cena
3 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
U Hřiště, Velešín
ID
1079
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
61 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
55 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Jaroslav Pavlas

Jaroslav Pavlas

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Velešíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu