Prodej bytu 2+kk, Český Krumlov, Špičák, 38 m2 (ID: 3689437)

Špičák, Český Krumlov - Latrán

3 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 062 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně garáže a kompletních služeb RK. )

Prémioví partneři v Českém Krumlově

Informace k bytu

Ve výhradní spolupráci nabízíme byt v osobním vlastnictví o dispozici 2KK (38 m2) s balkónem a s garáží poblíž centra města Český Krumlov.

Byt se nachází ve 4. patře (5. NP) v bytovém domě s výtahem. Nabízí dispozici 2KK s celkovou užitnou plochou 38 m2. Vstupujeme menší předsíní (2,10 m2), zde můžeme projít do koupelny se sprchovým koutem a toaletou (3,3 m2), dále se dostaneme do kuchyně s jídelnou a obývacím prostorem (14,49 m2), odkud vstoupíme do ložnice (16,30 m2). Z ložnice je vstup na prostorný balkon (2,7 m2) s nádherným výhledem na zámek. Zálohy na byt jsou celkem 4000 Kč/měsíčně.
K bytu náleží sklep (2,2 m2) a v mezipatře balkon, který slouží také jako úložný prostor společný pro sousedy na jednom patře.
Bytový dům prošel rekonstrukcí, kdy došlo k výměně oken a zateplení celého bytového domu. Byt se prodává včetně garáže, která je umístěna 700 m od bytu, 10 minut chůze. Garáž (16 m2) je suchá, udržovaná, bez známek vlhkosti, s plechovými otočnými vraty.
Byt je delší dobu neobývaný, rekonstrukce není nutná, záleží na preferencích nového majitele. Byt je vhodný i jako investice k budoucímu pronájmu, vzhledem k tomu, že se nachází v jedné z nejoblíbenějších turistických lokalit v Jihočeském kraji.
Český Krumlov nabízí veškerou občanskou vybavenost, školky, školy, zdravotní středisko, nemocnice, pošta, obchody a obchodní centra. Město je vzdáleno 22 km od Českých Budějovic, 33 km od Lipna nad Vltavou.
Český Krumlov se nachází na okraji Blanského lesa, městem protéká řeka Vltava a je celoročně vyhledávaným turistickým a kulturním cílem. Těším se na prohlídky s Vámi.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107180.

Parametry bytu

Cena
3 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně garáže a kompletních služeb RK.
Náklady na bydlení
4000
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Špičák, Český Krumlov - Latrán
ID
N107180
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
38 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY ČESKÉ BUDĚJOVICE

České Vrbné 2403, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Klára Šašková

Klára Šašková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Českém Krumlově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu