Prodej rodinného domu, Skvrňov, 164 m2 (ID: 3690116)

Skvrňov

5 999 999 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 594 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Skvrňově

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele si Vám dovoluji nabídnout rodinný dům s hospodářským stavením na rozlehlém pozemku o výměře necelých 2.800m2 v obci Skvrňov, okr. Kolín.

Rodinný dům s podkrovím, ze smíšeného zdiva, o dispozici 4+1 sestává z předsíně, centrální chodby, kotelny, kuchyně, obývacího pokoje, pracovny a dvou ložnic.

Centrální chodba rozděluje dům na dvě křídla - levé a pravé.

V pravém křídle se nachází zařízená a vybavená kuchyň (J), koupelna se sprchovým koutem ( Z ) + WC, a nakonec samostatná toaleta (Z).

V levém křídle nalezneme průchozí obývací pokoj (S), oddělující samostatnou ložnici (V) a průchozí pracovnu (J), na kterou navazuje samostatná ložnice ložnice (J/V).

Podlahové krytiny tvoří keramická dlažba ( předsíň, centrální chodba, kuchyně, koupelna, toaleta ) a dřevěná podlaha ( obývací pokoj, pracovna, obě ložnice ).

Centrální chodbou taktéž vstupuje do podkroví kde lze do budoucna vybudovat plnohodnotnou půdní vestavbu.

Vytápění radiátory zajišťuje kotel na uhlí ( kotelna ). Ohřev teplé vody elektrickým bojlerem.

Objekt je částečně podsklepen. Ve sklepení se nachází retenční studna, která zajišťuje odvlhčení celého objektu.

Na rozlehlém pozemku se nachází několik objektů, původní usedlosti více než 100 let staré, které plnily funkci hospodářských stavení - chlévy, sušárny, sklady, dílny, garáže aj. Z nich nejzajímavější a v nejlepší stavu je stodola, kterou lze přestavět na pro komerční účely či bydlení.

Nespornou výhodou nemovitosti je fakt, že je tvoří dvě oddělené parcely které mohou fungovat zcela nezávisle na sobě a každá z nich má vlastní přístup ke komunikaci, energetickou infrastrukturu i potenciál zastavitelnosti.

Lokace:
Nemovitost je umístěna v zástavbě rodinných domů v blízkosti hlavní komunikace, avšak koncovou částí svého pozemku navazuje na louky, pastviny a pole. Obec je zasazena do zalesněné části, kterou protéká Skvrňovský potok s vodopády, na návsi se rozprostírá rybník Hořejšák. Vzdálena 15 minut autem od oblíbené letní destinace Sázava anebo 10 min. autem od Zásmuk. V obou případech lze využít autobusovou dopravu či vlak. Místo ideální pro rodinný život, sportovní vyžití a rekreaci.

Dopravní dostupnost:
Okr. Město Kolín 24 km - 24 min. jízdy, dálnice D1 Praha / Brno (sjezd 34) 20 km cca 20 min. jízdy, hranice Prahy cca 50 km, 40 min. jízdy; dálnice D11 Hradec Králové (sjezd 39) 35 km cca 35 min. jízdy.

Občanská vybavenost:
Koloniál, autoservis, hostinec; školka a škola jsou v Uhlířských Janovicích (5 km) či Zásmukách (7 km) a dále je v těchto městech další vybavenost jako zdravotní středisko, lékárna, pošta, obchody, restaurace, sportoviště, veterina ad.

Rád Vás provedu. Prohlídka dle dohody.

Parametry domu

Cena
5 999 999 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Náklady na bydlení
Elektřina 1.500 Kč + uhlí 500 Kč / měsíc.
Aktualizováno
29. 9. 2024
Adresa
Skvrňov
ID
39
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
164 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
2955 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tomáš Vondráček

Tomáš Vondráček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Skvrňově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu