Prodej bytu 2+1, Pardubice, Dašická, 55 m2

Dašická, Pardubice - Bílé Předměstí

3 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 539 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Pardubicích

Informace k bytu

Prodej bytu 2+1, 55 m2 užitné plochy (vč. 2 x sklep)

Nabízíme Vám ve výhradním zastoupení kanceláře RE/MAX Vox ke koupi částečně zařízený byt ve výborném stavu, bez jakýchkoliv závad, nacházející se v TOP lokalitě krajského města.

Byt je slunný, s expozicí Z (pokoje)/V (kuchyně), obklopený četnými zelenými plochami, situovaný v bezprostřední blízkosti Gymnázia Pardubice, ZŠ, školky a dalších vzdělávacích institucí. Zastávka MHD se nachází taktéž v blízkosti, všechny služby pro veřejnost se nacházejí rovněž domu na dosah, případně v centru města, které se nachází 10 minut poklidnou chůzí.

Byt je připraven k okamžitému nastěhování.

Bytová jednotka, s užitnou plochou 57 m2, se dvěma sklepy, se nachází v lokalitě přináležející k Dašické ul., ve III. NP/ze 3, bytového (pod půdním prostorem), aktuálně nezatepleného, zděného domu, ul. Dašická, Pardubice.

Vytápění bytové jednotky a ohřev vody jsou řešeny plynovým kotlem.

Nemovitost se může pyšnit mírně úspornou energetickou náročností (třída D). Vnitřní dispozice je rozdělena na ložnici, obývací pokoj a kuchyni (vč. kuchyňské linky), koupelnu (vana) s toaletou a předsíň, s prostornou komorou s oknem, přístupnou z předsíně. Bytová jednotka je osazena plastovými okny. Do fondu oprav se měsíčně přispívá částkou 924,-Kč, přičemž aktuální hodnota celkové zálohové platby SVJ do FO + úhrady za služby činí dohromady 1.344,-Kč. Pouze skutečná spotřeba elektrické energie se platí zvlášť.

Parkování u domu je bez poplatku. Nemovitost se nachází v lokalitě s veškerou občanskou vybaveností, blízko dostupnou zdravotní péčí a výbornou dopravní obslužností.

V případě více vážných zájemců bude kupující vybrán na základě parametrů stanovených prodávajícím. Pokud Vás tato nabídka zaujala a máte zájem se dozvědět více informací, tak mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na osobní setkání s Vámi při prohlídce nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
3 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 10. 2024
Adresa
Dašická, Pardubice - Bílé Předměstí
ID
0297-NP00219
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
55 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Vox

Jana Palacha 324, Pardubice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 58 lidí

Prodejce

Ing. Jiří Hác

Ing. Jiří Hác

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Pardubicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu