Prodej pozemku pro bydlení, Čižice, 1826 m2

Čižice

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Čižicích

Podlahy

Stěhovací služby

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji rozlehlý pozemek o velikosti 1826 m², situovaný v srdci malebné obce Čižice. Tento pozemek představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají kombinaci klidu venkovského prostředí a snadné dostupnosti do města. Na pozemku stojí dvoupatrový dům o zastavěné ploše 86 m² a lze si tento dům zrenovovat dle svých představ, nebo postavit dům zcela nový. Pozemek je dostatečně velký i na rodinné domy dva.

Vše připraveno pro pohodlné bydlení:
Pozemek je plně připojen k veškerým inženýrským sítím. Máte zde nový elektrický sloupek, plynovou přípojku a přístup k veřejné kanalizaci. Další výhodou je nový vrt, který stačí připojit a okamžitě využívat. Díky tomu se můžete rovnou pustit do realizace svého snu, aniž byste museli čekat na dlouhé administrativní procesy.

Lokalita spojuje klid a snadnou dostupnost:
Čižice jsou velmi atraktivní lokalitou pro ty, kteří chtějí žít mimo hlavní dopravní tahy, ale zároveň mít vše důležité na dosah. Do centra Plzně se dostanete autem za 20 minut, nájezd na dálnici D5 je vzdálený 7 minut, a oblíbené nákupní centrum Olympia je jen 11 minut jízdy.

Občanská vybavenost a příroda:
V obci bude příští rok otevřena nová mateřská škola. V současné době obyvatelé Čižic využívají školku a školu v nedalekých Štěnovicích, které jsou vzdáleny pouhých 5 minut jízdy. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, obchody, služby, a navíc krásnou přírodu ideální pro výlety nebo cyklistiku.

Tento pozemek je ideální volbou pro všechny, kteří hledají prostor, klid a kvalitní zázemí pro svůj nový domov. Přijďte si sami prohlédnout tuto jedinečnou příležitost a přesvědčte se, že Čižice jsou místem, kde si můžete žít svůj sen.
Těšíme se na vás na prohlídkách, případné financování rádi zajistíme.

Parametry pozemku

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Čižice
ID
10296
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1826 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

YD HOME

Ovocný trh 572/11, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Kateřina Míková

Kateřina Míková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Čižicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu