Pronájem bytu 4+kk, Poříčí nad Sázavou, Pražská, 95 m2

Pražská, Poříčí nad Sázavou

19 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 4000,- služby a elektřina)

Prémioví partneři v Poříčí nad Sázavou

Informace k bytu

Vyhovuje Vám bydlet kousek od přírody, ale i to, že to máte jen 20 min. od Prahy
pak je tato nabídka právě pro Vás!
Nabízíme Vám možnost pronájmu prostorného a udržovaného bytu 4 + kk, 75 m2 v malebné lokalitě Poříčí nad Sázavou. Tento byt je ideální pro rodinu nebo páry, kteří hledají kvalitní a pohodlné bydlení.

Byt je vybaven novou rohovou kuchyňskou linkou s moderními spotřebiči, koupelnou s vanou, WC samostatně. Na podlahách najdete plovoucí podlahy a dlažbu. Okna jsou orientována na západ, jih a sever, což zajišťuje dostatek přirozeného světla po celý den.
Vytápění je zajištěno krbovými kamny s průduchy, která poskytnou dostatek tepla v chladnějších měsících. Ohřev vody je zajištěn bojlerem.

Lokalita Poříčí nad Sázavou nabízí klidné a příjemné prostředí s dobrou dostupností veškeré občanské vybavenosti. V blízkosti se nachází školy, školky, obchody a restaurace. Okolní příroda a řeka Sázava jsou ideální pro relaxaci a různé outdoorové aktivity.
Výborná dopravní dostupnost Bus a Vlak směr Benešov nebo Čerčany, PID směr Praha stanice metra C Roztyly nebo metro C Budějovická, sjezd D1 Mirošovice (exit 21) vzdálen 10 km.

Nájemné činí 19000 Kč měsíčně a k tomu je třeba připočítat 4.000 Kč za elektřinu a služby. Kauce je ve výši 40.000 Kč.
Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost pronajmout si prostorný a udržovaný byt s balkonem v klidné lokalitě. Kontaktujte nás co nejdříve a domluvte si prohlídku.

Parametry bytu

Cena
19 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 4000,- služby a elektřina
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Pražská, Poříčí nad Sázavou
ID
81
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
75 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
95 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Irena  Trojanová

Irena Trojanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+kk v Poříčí nad Sázavou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu