Prodej rodinného domu, Javorník - Bílý Potok, 128 m2 (ID: 3692939)

Bílý Potok

5 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 547 Kč /za měsíc

(Cena k jednání - nabídněte!)

Prémioví partneři v Javorníku

Informace k domu

Kancelář na trhu s nemovitostmi, Jesenická realitní ,nabízí jedinečnou příležitost k pořízení rodinného domu s garáží, zahradou, bazénem a se stavebním pozemkem , který leží přes cestu v obci Bílý Potok, okres Jeseník, v blízkosti polských hranic. Pozemek se nachází v lokalitě SV plochy smíšené obytné - venkovské. Hlavní využití jsou stavby pro bydlení v rodinných domech.

Tento zděný dvoupodlažní dům, který naleznete v klidné obytné části obce, nabízí velmi prostorné sklepní prostory, které slouží jako dílna pro kutily, sklad dřeva nebo uhlí , garáž pro osobní automobil a také jako kotelna.

První nadzemní podlaží, jehož celková plocha je 128 m2, nabízí skvělou dispozici 3+1. Nachází se zde velmi velká, hlavně slunná a prostorná kuchyň s jídelnou, která je prostorově spojená s obývacím pokojem. Slunce zde svítí celý den. Velmi příjemné chvíle si můžete užít při posezení na balkoně, na který se dostanete jak z obýváku, tak z chodby.

V druhém poschodí, nebo - li v podkroví, se nachází další dva pokoje se společným balkonem s výhledem na západní stranu. Dále je zde vstup do půdního prostoru. Půdní prostor nabízí místo pro další jednotky k podkrovnímu bydlení.

K rodinnému domu patří pozemek o celkové ploše 165 m2 a druhý pozemek, který leží naproti přes cestu, o celkové ploše 320 m2. Tento je udržovaný, oplocený a rostou na něm ovocné stromy jako je např. třešeň. Na pozemku u domu se v zadní části nachází zahradní posezení pro letní grilování a zapuštěný bazén. Dále zde stojí vzrostlé stromy , konkrétně třešně. Pozemek kolem domu je oplocený, brání tedy cizímu vniknutí.

Vjezd na parkovací místo před domem je z obecní asfaltové silnice.

Vytápění domu zajišťuje automatický kotel na uhlí - instalace v roce 2022. V obývacím pokoji je zděný krb, kterým si můžete přitápět při chladnějších večerech. Komín má šamotovou vložku. Ohřev vody zajišťuje kombinovaný el. kotel. Dům byl postaven v roce 1990 a má veškerou technickou dokumentaci.

Elektrické rozvody jsou v hliníku. Vodu vedou trubky železné a odpady jsou v plastu. Plastová okna byla vyměněná před 5 lety.

Nechte se okouzlit potenciálem tohoto domu a staňte se jeho vlastníkem ! Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Jsme připraveni jednat o ceně. Budeme se těšit na Vaši návštěvu. Dům nebyl postižen povodní.

Parametry domu

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání - nabídněte!
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Bílý Potok
ID
00127
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
105 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
128 m2
Podlahová plocha
128 m2
Plocha nemovitosti
923 m2
Plocha zahrady
795 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Septik
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Topné těleso
Radiátory, Krb, Kotel na tuhá paliva
Zdroj topení
Krb, Kotel na tuhá paliva
Zdroj teplé vody
Elektrokotel
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Kamil Filgas

Kamil Filgas

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Javorníku (okr. Jeseník)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu