Prodej bytu 3+kk, Pardubice - Zelené Předměstí, Lexova, 81 m2

Lexova, Pardubice, okres pardubice, Pardubice V

6 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 929 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Pardubicích

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 3+kk o celkové ploše 81 m², který se nachází na prestižní adrese Lexova 2164 v části Zelené Předměstí města Pardubice.

Byt je situován v cihlovém domě na 1. patře ze 4 a je po celkové rekonstrukci. K bytu náleží sklepní kóje 5 m², která je momentálně také po rekonstrukci. Kuchyně a obývací prostor má orientaci na jihozápad, což zajišťuje příjemné a světlé prostředí. Nemovitost nabízí moderní bydlení s nízkými náklady (fond oprav 1530 Kč), dům je po revitalizaci: zateplení, plastová okna, nová střecha.

Parkování je možné přímo na ulici a veškeré služby, jako jsou supermarkety, školy, lékařská zařízení či zábavní zařízení, jsou dostupné v blízkém okolí. Pardubice jsou známé svou bohatou historií a rozmanitými možnostmi pro volný čas a relaxaci, což činí tuto lokalitu vysoce žádanou.

Tento byt je ideální pro ty, kdo hledají klidné, ale dobře dostupné bydlení v srdci Pardubic. Je vhodný jak pro mladé rodiny, tak pro investory hledající zajímavé příležitosti. Byt je k prodeji za celkovou cenu 6,490,000 CZK s možností financování hypotečním úvěrem.

Tato nemovitost nabízí kombinaci příjemného bydlení a dobré investiční příležitosti v dynamicky se rozvíjejícím regionu, který stále více nabývá na popularitě jak mezi obyvateli, tak mezi investory. Nechte se zlákat možností bydlet v jednom z nejžádanějších míst Pardubického kraje. Nabízíme vám nejen domov, ale i místo, kde můžete začít svůj nový příběh.

Parametry bytu

Cena
6 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Lexova, Pardubice, okres pardubice, Pardubice V
ID
919377
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
81 m2
Patro
2. z 5
Vybaveno
Částečně
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
81 m2
Plocha nemovitosti
1 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EVROPA realitní kancelář

EVROPA realitní kancelář

Václavské náměstí 806/62, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Petr Tichý

Petr Tichý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Pardubicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu