Prodej rodinného domu, Bulovka, 109 m2

Bulovka

5 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 118 Kč /za měsíc

(včetně provize, cena k jednání)

Prémioví partneři v Bulovce

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům s dvěma lodžiemi, v obci Bulovka, který je velmi dobře dopravně přístupný (10 min Frýdlant, 35 min Liberec), přesto nabízí klid, výhledy do zeleně přírody a příjemné soukromí, vzhledem k vzdálenosti od ostatních sousedů.
Novostavba domu má zkolaudované přízemí, první patro čekají ještě drobné dodělávky. Dům disponuje celkem čtyřmi samostatnými pokoji, kuchyní s obývákem, dvěma koupelnami a lodžiemi. V přízemí je zádveří a technická místnost, koupelna se sprchovým koutem a WC. Na otevřený prostor s kuchyní a jídelnou plynule navazuje obývací část, které dominují kachlová krbová litinová kamna 12kW. Pokoj vedle obýváku lze využít jako hernu, pracovnu či pokoj pro hosty. V patře se nachází další tři ložnice, koupelna s vanou a samostatná toaleta. Obě podlaží jsou prakticky propojena otevřenými schody, takže teplo z krbu se využije i v patře. Kuchyně je plně vybavena vestavnou lednicí s mrazákem, myčkou, dřezem z umělého kamene s baterií, varnou deskou s digestoří a pečící troubou. Celé přízemí zdobí dřevěný strop s přiznanými trámy. Dům má plastová okna, dveře, dřevěná střešní okna zn. Velux v patře, podlahy jsou řešeny dlažbou a plovoucími lamelami. Dvě lodžie poskytují krásný výhled na vlastní zahradu a dále do okolní přírody. Vytápění je kromě lokálního krbu zajištěno tepelným čerpadlem země-voda s podlahovým systémem. Pro ohřev vody je instalován solární systém a celá bivalentní soustava řeší dohřívání vody tepelným čerpadlem. Celý systém zajišťuje významně nízké náklady na bydlení.
Dům má sedlovou střechu s betonovou taškou, která je z východní strany prodloužená a tvoří tak zastřešené parkovací stání přímo u domu. Zahradu tvoří dvě terasy, užívaná je část okolo domu, spodní terasa je zatravněná a poskytuje tak možnost realizace podle vlastních představ. Dům je napojen na místní vodovod, odpadní vody zachycuje jímka. Elektřina v domě 3x25A. Možnost vybudování vlastní studny/vrtu.
Nemovitost je plně funkční a zabydlená, přesto je potřeba drobných dokončovacích prací, dodělání fasády a dokolaudace patra. To však přináší možnost dokončit dům podle vlastních potřeb a představ.
Dům je možné zatížit hypotečním úvěrem. Pro naše klienty zajišťujeme zdarma konzultaci a zároveň zastřešíme celý proces tak, aby proběhl hladce a rychle.
Napište mi a domluvte si se mnou prohlídku celé nemovitosti. Termíny budou probíhat individuálně od října.

Parametry domu

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, cena k jednání
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Bulovka
ID
N50535
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
109 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1267 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RELIA reality

8. března 12/3, Liberec V-Kristiánov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Miřejovská Soňa

Miřejovská Soňa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bulovce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu