Prodej rodinného domu, Jihlava, Slovenská, 216 m2

Slovenská, Jihlava - Horní Kosov

17 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 83 400 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a právních služeb)

Prémioví partneři v Jihlavě

Informace k domu

Hledáte místo, kde se prostor, světlo a moderní design spojují v harmonii? Tento nádherný rodinný dům, kolaudovaný v roce 2024, je přesně tím pravým! Nachází se na pozemku o celkové ploše 859 m², což poskytuje dostatek soukromí a místa pro všechny vaše sny a plány. Zastavěná plocha 201 m² nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny.

Vítejte v prostorném a světlem zalitém domově! Už při vstupu vás přivítá velká a prosvětlená vstupní hala, která vás zavede do otevřeného obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou. Tato hlavní obytná zóna je skutečným srdcem domu – díky velkým oknům a přímému vstupu na terasu a zahradu budete mít vždy pocit, že jste součástí přírody. Je to ideální místo pro rodinná setkání, večeře s přáteli či klidné večery u knihy.

Kuchyně je vybavena moderními vestavěnými spotřebiči a praktická spíž hned vedle usnadňuje každodenní přípravu pokrmů. Vaše rodina zde bude mít nejen dostatek prostoru, ale i klidu. Dvě ložnice s vlastními šatnami zajišťují soukromí a komfort pro každého člena rodiny, zatímco další dva pokoje jsou ideální pro děti, pracovnu nebo hosty.

Světlo a výhled vás budou provázet v každém rohu tohoto domu. Díky velkým oknům je každý pokoj světlý a vzdušný, s krásným výhledem na okolní stromy a přírodu. Osloví vás nejen elegantní interiéry, ale i to, co je venku – terasa v patře nabízí kouzelné místo pro relaxaci s výhledem do klidné zahrady, zatímco terasa v přízemí vás vtáhne do každodenního spojení s přírodou.

Všechny technické detaily jsou přizpůsobeny modernímu komfortu. Kombinovaný plynový kotel zajišťuje teplo po celý rok, s podlahovým vytápěním v přízemí a radiátory v patře. Venkovní elektrické žaluzie chrání soukromí a udržují teplotu podle potřeby. Elektrická garážová vrata i brána na dálkové ovládání zaručují maximální pohodlí. Koupelny jsou navrženy tak, aby splňovaly potřeby rodiny – spodní koupelna má sprchový kout a samostatné WC, zatímco v patře si můžete užívat jak sprchový kout, tak i vanu.

Okolí domu vás okouzlí! Za domem se rozkládá krásné stromořadí, ideální pro rodinné procházky nebo ranní běhání. Blízké dětské hřiště, mateřská školka a MHD v dosahu přinášejí pohodlí každodenního života. Nedaleká kavárna a Penny market se postarají o vaše nákupy a chvíle pohody.

Tento dům je dokonalou kombinací prostoru, pohodlí a moderního životního stylu. Ať už hledáte místo pro rodinný život, práci z domova nebo klidné útočiště, tento domov vám nabízí vše. Přijďte a zamilujte se do prostoru, který čeká jen na vás!

Parametry domu

Cena
17 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právních služeb
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Slovenská, Jihlava - Horní Kosov
ID
0020
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
216 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
859 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo TRIGOM

TRIGOM

Kubelíkova 1224/42, Praha, Žižkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Kateřina Vavřinová

Kateřina Vavřinová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jihlavě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu