Prodej rodinného domu, Neratovice, 262 m2 (ID: 3694048)

Neratovice

14 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 720 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Neratovicích

Informace k domu

V rámci zpeněžování majetku nabízí insolvenční správce JUVENTUS insolvenční v.o.s. (ohlášený společník Mgr. Roman Pešek) k prodeji níže uvedený majetek:

I) Rodinný dům č.p. 1421 včetně příslušenství a pozemků p.č. St. 3004, p.č. St. 3006 a p.č. 562/83 - jedná se o přízemní, zděný, nepodsklepený rodinný dům s využitým podkrovím pod sedlovou střechou krytou taškou betonovou. Objekt je situovaný do nepravidelného tvaru, nachází se v zastavěné, okrajové části města Neratovice, v řadové zástavbě jako samostatně stojící. Předmět ocenění se nachází na adrese: Ořechová 1421, 277 11 Neratovice. Parkování je možné ve vlastní garáži a na vlastním pozemku. Pozemky leží v rovinném terénu, tvoří jednotný funkční celek a jsou přístupné po veřejné, zpevněné komunikaci, na pozemcích p.č. 882 - ostatní plocha a p.č. 562/97 - ostatní plocha, které jsou ve vlastnictví města Neratovice.
Dům je napojen na inženýrské sítě: elektro, hloubková kanalizace (odpadní vody jsou z objektu přečerpávány), obecní vodovod a plynové vedení. Objekt sestává z jedné bytové jednotky o velikosti 5+kk s kompletním sociálním zařízením. Původní stáří objektu je dle dostupných podkladových materiálů, místního šetření a dle sdělení manželky dlužníka z roku 2009. V průběhu své celkové životnosti objekt procházel pouze běžnou údržbou prvků krátkodobých životností. Celkový technický stav a údržbu lze ke dni ocenění uvažovat jako stavba v dobrém stavu s pravidelnou údržbou. Při místním šetření bylo zjištěno toto příslušenství stavby hlavní: a) vedlejší stavby: Na pozemku p.č. St. 3006 - zastavěná plocha a nádvoří je situován objekt bez čp/če - garáž. Jedná se o přízemní, zděnou garáž pod sedlovou střechou krytou taškou betonovou. Za rodinným domem (pohled z přístupové komunikace) je situována rozestavěná, podsklepená, zděná vedlejší stavba pod sedlovou střechou krytou taškou betonovou. Vlastníkem ani objednavatelem znaleckého posudku nebylo předloženo žádné stavební povolení či souhlas s ohlášením stavby. b) příslušenství, které je tvořeno těmito venkovními úpravami: - oplocení - dřevěné latě se sloupky a podezdívkou z betonových tvarovek - kovová vrata s dřevěnými latěmi - kovová vrátka s dřevěnými latěmi - zpevněná plocha dlážděná - zavlažovací systém - zemní bazén s protiproudem, pískovou filtrací a tepelným čerpadlem (zastřešeno posuvným systémem) - přípojky IS II) Objekt bez čp/če, garáž včetně příslušenství a pozemku p.č. St. 2519 Jedná se o přízemní, zděnou, nepodsklepenou garáž pod mírnou pultovou střechou krytou vlnitým eternitem. Objekt je situovaný v zastavěné, okrajové části města Neratovice, v řadové zástavbě jako řadový vnitřní. Pozemek leží v rovinném terénu a je přístupný po veřejné, zpevněné a následně štěrkové komunikaci na pozemku p.č. 562/2 - ostatní plocha, který je ve vlastnictví města Neratovice.

Prodej v rámci elektronické aukce.
Kontakt pouze emailem polaskova@juventus-insolvencni.cz

Parametry domu

Cena
14 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 10. 2024
Adresa
Neratovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
262 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1426 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Mgr. Roman Pešek

Mgr. Roman Pešek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Neratovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu