Prodej rodinného domu, Hradec-Nová Ves, 124 m2

Hradec-Nová Ves

2 184 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 408 Kč /za měsíc

(Vyvolávací cena.)

Prémioví partneři v Hradci

Informace k domu

Hradec-Nová Ves je malá obec bez občanské vybavenosti, která se nachází v okrese Jeseník v Olomouckém kraji. Žije zde cca 395 obyvatel. Sousedí na severozápadě s obcemi Velké Kunětice a Supíkovice, na jihozápadě s obcí Písečná a na východě s obcí Mikulovice. Od okresního města Jeseník je vzdálena 8,5 km a od krajského města Olomouc 77,5 km. Dopravní dostupnost autobusem a vlakem.
Jedná se o samostatně stojící objekt rodinného domu, částečně podsklepený, s jedním nadzemním podlažím a podkrovím. Je zděný, střecha je sedlová a pultová s krytinou z eternitu a plechu, bleskosvod chybí, klempířské prvky jsou z pozinkovaného plechu. Fasáda je břízolitová ve zhoršeném stavu, částečně zateplená do lepidla, bez povrchu. Okna jsou plastová, vnitřní dveře jsou plné a prosklené, podlahy jsou z dlažby a PVC. WC je splachovací, koupelna s vanou, sprchový kout, umyvadlo. Vybavení kuchyně je s linkou, varná deska, vytápění je ústřední, kotel na pevná paliva, teplá voda je z boileru. Schody jsou ocelové, s dřevěnými nášlapy. Dispozičně jde o byt 4+kk. Stáří objektu odhaduji na nejméně 100 roků. Celkový stav je průměrný, celkové vybavení také. Napojení na IS: voda, elektřina, kanalizace do jímky. Pozemky s rodinným domem jsou dále v jednom funkčním celku užívány s pozemky p.č.1004 a 1005, které jsou ve vlastnictví jiných vlastníků. Nájem není řešen. Jiný právní důvod užívání nezjištěn.
Prodej z insolvenčního řízení dlužníka.

Parametry domu

Cena
2 184 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Vyvolávací cena.
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Hradec-Nová Ves
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
124 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
436 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Petra Menšíková

Petra Menšíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hradci?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu