Prodej rodinného domu, Planá nad Lužnicí, 324 m2

Planá nad Lužnicí

14 480 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 69 007 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Plané nad Lužnicí

Informace k domu

Ranní káva s výhledem do okolí, pohoda u bazénu, grilovačka na terase… To vše si můžete užívat v rodinném kruhu – i když není zrovna úzký. Stačí se nastěhovat do vícegeneračního domu v Plané nad Lužnicí.

Dům je dvoupatrový, jeho celková výměra je 324 m2 a může být rozdělený na až 3 samostatné bytové jednotky. Na pozemku 1 000 m2 je zastřešená terasa, zahrada se vzrostlou zelení, bazénem a venkovním sklípkem.

Auta zaparkujete v obrovského dvojgaráži 55 m2 odkud do domu projdete suchou nohou. Místa je tu dost i na veškeré sportovní vybavení – od lyží přes kola až po pingpongový stůl.

Byt v přízemí má dispozici 3+kk a velikost 240 m2. Skládá se z obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou, 2 ložnic, koupelny a samostatného WC.

Rána, odpoledne i podvečery v obývacím pokoji s kuchyní vám zpříjemní nádherný výhled do zahrady. V zimě vás na těle i na duši zahřeje praskající dřevo v cihlovém krbu. A parná léta? Tak ta budete trávit u bazénu s protiproudem.

Ložnice jsou v bytě dvě a jedna z nich má vlastní šatnu. V koupelně je vana, sprchový kout, toaleta i bidet. Další samostatné WC je na vstupní chodbě.

Úložných prostor není nikdy dost. A tady se s nimi nešetřilo. Ve vstupní chodbě je šatna, v kuchyni spíž, úklidové potřeby schováte do místnosti za koupelnou a na pračku, sušičku i zahradní nábytek je tu technická místnost s přístupem do zahrady.

Po mramorovém schodišti vystoupáte do patra, kde jsou dva samostatné byty s dispozicí 1+kk a 3+kk o celkové velikosti 150 m2.

První byt slouží jako kancelář, ale má připravené rozvody vody a elektřiny – stačí nainstalovat kuchyňskou linku a startovací 1+kk je na světě. Z místnosti je přístup na balkon, v koupelně je sprchový kout a WC.

Ve druhém bytě s dispozicí 3+kk je obývací pokoj s kuchyní, spíží a 2 ložnicemi. Na první pohled vás okouzlí vysoké stropy, přiznané trámy… a hlavně balkon s výhledem do zahrady. Koupelna má vanu, toaletu i bidet a hned vedle ní je místnost, ze které by byla skvělá sauna.

Technické parametry:
Vodovod je veřejný s možností přepínání na vlastní vrt. Vytápění zajišťuje plynový kotel – v přízemí je podlahové topení, v patře radiátory. Na oknech jsou předokenní žaluzie. Bazén má rozměry 7×3,5 m a protiproud.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Parametry domu

Cena
14 480 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Planá nad Lužnicí
ID
00068
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
324 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1000 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dalibor Sobotík

Dalibor Sobotík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Plané nad Lužnicí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu