Prodej rodinného domu, Dolní Slivno, 80 m2

Dolní Slivno

3 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 203 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.)

Prémioví partneři v Dolním Slivnu

Informace k domu

Na prodej: Rodinný dům s velkým potenciálem v Dolním Slivně, okres Mladá Boleslav


Představujeme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem rodinného domu v klidné a malebné obci Dolní Slivno. Tato nemovitost, nacházející se na okraji obce, nabízí ideální kombinaci klidu venkovského prostředí s dobrou dostupností do města Mladá Boleslav.


Popis nemovitosti:


Rodinný dům č.p. 84 je solitérní stavba s obdélníkovým půdorysem a jedním nadzemním podlažím. Nabízí obytnou plochu o velikosti 88,20 m2 a je ideální pro rodinu nebo pár, který hledá klidné bydlení mimo ruch města. V domě se nachází bytová jednotka 2+1, která nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení.


Konstrukce a vybavení:



Základy: Kamenné.

Zdivo: Smíšené.

Stropy: Dřevěné trámové.

Střecha: Sedlová, krytina z betonových tašek.

Oplechování: Pozinkovaný plech.

Okna: Plastová.

Podlahy: Betonové.

Inženýrské sítě: Nové rozvody elektro, vodovod a kanalizace.


Rekonstrukce:

Rekonstrukce domu byla zahájena v roce 2020 a nabízí skvělou příležitost dokončit interiér podle vlastních představ. V rámci rekonstrukce byly provedeny nové dispozice domu, zateplení střechy a instalace nových topných rozvodů. Práce byly dočasně přerušeny, což znamená, že máte možnost dovést dům k dokonalosti dle vlastních přání a potřeb.

Pozemek a okolí:
K domu náleží pozemek parc. č. st. 86 s dvěma přístavky – jeden slouží jako uhelna, druhý jako kolna. Přístup k domu je zajištěn z veřejné komunikace, což zajišťuje snadnou dostupnost a komfortní příjezd.

Dolní Slivno je malebná obec v okrese Mladá Boleslav, která nabízí klidné prostředí v blízkosti přírody s dobrou dostupností do města. Ideální místo pro ty, kdo hledají únik z městského shonu a chtějí si užívat klidného venkovského života.


Pokud hledáte dům s možností dokončení podle vašich představ v krásné lokalitě, je tato nabídka pro vás to pravé. Nechte se okouzlit potenciálem tohoto domu a jeho okolí. Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
3 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Dolní Slivno
ID
01271
Stavba
Cihlová
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
80 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
479 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Autobus
Voda
Vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

František Janda

František Janda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolním Slivnu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu