Pronájem bytu 4+kk, Ostrava, Na Kamenci, 72 m2

Na Kamenci, Ostrava

18 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ cca 4.500 služby + el. a plyn budou přepsány na nájemce (+ cca 1.500))

Prémioví partneři v Ostravě

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu tento krásný, vzdušný a světlý byt o dispozici 4+kk s obrovskou lodžií orientovanou do Komenského sadů v nízkopodlažním bytovém domě po celkové revitalizaci.

Podlahová plocha bytu je 72 m2 a k bytu náleží standardní sklepní kóje. Pokoje jsou neprůchozí, všechny místnosti jsou přístupné z předsíně, 2 pokoje jsou menší, jeden větší, wc a koupelna se sprchovým koutem a prostorem na pračku jsou zvlášť a obývací prostor s kuchyňským koutem jsou otevřené do předsíně, což působí velmi vzdušně a prostorně. Rohový kuchyňský kout je vybaven myčkou, el. troubou, plyn. varnou deskou a digestoří.
Podlaha v obývacím prostoru, předsíni a jednom menším pokoji je plovoucí, v dalších dvou pokojích je světlý vyčištěný koberec v perfektním stavu, v jednom z pokojů je k dispozici i jednolůžko s ukládacími prostory a matrací.

Byt se nachází ve velmi klidné lokalitě slepé ulice v bezprostřední blízkosti Komenského sadů, síť veškerých obchodů a služeb je v dosahu, MHD 2 min, centrum 5 min, parkování pro residenty i nerezidenty před a v blízkosti domu.

Nájemné 18.000,- Kč + služby pro 3-4 člennou rodinu cca 4.500,- Kč
Kauce 36.000,- Kč
Provize RK 18.000,- Kč

Parametry bytu

Cena
18 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ cca 4.500 služby + el. a plyn budou přepsány na nájemce (+ cca 1.500)
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Na Kamenci, Ostrava
ID
0326
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
72 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Mgr. Marta Ahanonu

Mgr. Marta Ahanonu

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+kk v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu