Prodej vily, Volyně, U Rybníka, 237 m2

U Rybníka, Volyně

25 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 119 143 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Volyni

Informace k domu

V zastoupení majitele vám nabízíme k prodeji jedinečnou luxusní vilu v klidném městě Volyně, obklopenou malebnou přírodou Pošumaví. Tato exkluzivní nemovitost s dispozicí 5+kk vás okouzlí orientálním nádechem interiéru a jedinečnou atmosférou.

V přízemí domu se nachází zádveří, ze kterého je přístupná šatna a pokoj, jenž nyní slouží jako ložnice, ale může být využit i jako pracovna, kancelář nebo místnost pro hosty. Dominantou domu je prostorný obývací pokoj volně propojený s kuchyní. Kuchyňská linka je navržena tak, aby splňovala požadavky i náročného kuchaře – nabízí dostatek pracovní plochy, úložného místa, dva dřezy, dvě zabudované myčky nádobí a další praktické vybavení. Na kuchyňskou část navazuje jídelní kout s prostorem pro velký stůl.

Obývací pokoj pokračuje terasou s bazénem, která navazuje na krásnou zahradu. Velká okna v obývacím pokoji zaplavují místnost přirozeným světlem a nabízí výhled do okolní přírody, což prostoru dodává klidnou a relaxační atmosféru. Vedle obývacího pokoje se nachází koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Tato koupelna má přímý vstup na terasu a k bazénu, což oceníte zejména v letních měsících.

V patře domu najdete tři samostatné pokoje. Dva menší nyní slouží jako pracovna a posilovna se saunou. Třetí je hlavní ložnice, která se stane vaším osobním útočištěm. Tento prostorný a elegantní pokoj je prosvětlen díky velkým francouzským oknům, která vedou na soukromou terasu s úchvatným výhledem do krajiny – ideálním místem pro ranní kávu či večerní relaxaci při západu slunce. Vedle ložnice se nachází prostorná šatna, navržená s důrazem na styl a funkčnost, zajišťující dostatek úložného prostoru.

K ložnici přiléhá také luxusní koupelna s elegantní samostatně stojící vanou, která je dominantním prvkem této místnosti a nabízí místo pro skutečný odpočinek.

V suterénu domu je garáž pro dva vozy vedle sebe a technická místnost.

Zahrada je skutečnou oázou klidu, plná pečlivě udržovaných stromů a keřů. Dům je vytápěn elektrokotlem, voda je z vlastního vrtu a odpad je řešen ČOV. Okna jsou nová, vybavená rekuperací vzduchu. Přestože se dům nachází na bezpečném místě, je vybaven zabezpečovacím systémem a kamerovým dohledem, což poskytne klid těm, kteří často cestují.

Dům byl postaven před téměř dvaceti lety, v posledních dvou letech však prošel rekonstrukcí interiéru a výměnou oken (trojskla). V interiéru domu probíhají drobné dodělávky, které majitel průběžně dokončuje.

Součástí prodeje může být veškeré zařízení. Uvolnění domu je možné po dohodě.

V blízkosti domu je základní škola a centrum města. Šumavské turistické cíle jsou vzdálené méně než půl hodiny jízdy autem – ať už jde o běžkařské trasy nebo nejznámější lyžařské areály.

K inzerátu je přiloženo video a 2D a 3D půdorysy s výměrami jednotlivých místností, pokud se Vám nezobrazují, rádi Vám je na vyžádání zašleme.

Parametry domu

Cena
25 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
U Rybníka, Volyně
ID
J10395
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
279 m2
Patro
3.
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
192 m2
Podlahová plocha
237 m2
Plocha nemovitosti
4657 m2
Plocha zahrady
4465 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
101 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Ústřední elektrické
Voda
Místní zdroj vody
Garáž
Terasa
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ilona Vazačová

Ilona Vazačová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Volyni?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu