Prodej chaty, Kunčice pod Ondřejníkem, 140 m2

Kunčice pod Ondřejníkem

5 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 211 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kunčicích pod Ondřejníkem

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele Vám zprostředkujeme koupi precizní novostavby rekreačního objektu koncipovaného k celoročnímu užívání z roku 2022, stojící na vlastním, rovinatém pozemku o celkové rozloze 401 m2 v obci Kunčice pod Ondřejníkem, okres Frýdek Místek.

Celopodsklepená dřevostavba postavená na původní zděné podezdívce je umístěna na samém konci slepé cesty, v sousedství rekreačních objektů. Je obklopena okolními pastvinami, lesy a dominantou její polohy jsou překrásné výhledy na Velkou Stolovou a Ondřejník. Vzhledem ke skutečnosti, že prostorná dřevostavba disponuje vstupní předsíní s vestavěnou šatní skříní na míru, komfortní kuchyní, koupelnou s toaletou, obývacím pokojem, ložnicí s mnoha úložnými prostory v patře (tu je možno rozdělit příčkou na dva pokoje), podsklepeným suterénem a el. topením v kombinaci s litinovým krbem, splňuje tak parametry menšího rodinného domku a máte tak možnost zde celoročně komfortně bydlet v samém srdci Beskyd, obklopeni nádhernou přírodou, v čistém prostředí.

Komfort nabízí také terasa u vstupu s venkovním posezením. Za zmínku stojí také nově zatravněný, udržovaný pozemek s parkovací plochou pro dva vozy, okrasnými dřevinami, vzrostlými stromy a malé vodní jezírko. Bezproblémový přístup k objektu je zajištěn po zpevněné komunikaci se spoluvlastnickým podílem. Pozemek je oplocen a disponuje vlastní studnou a odpadní jímkou. Kupní cena nemovitosti zahrnuje její nákladné vybavení.
Malebná rekreační obec Kunčice pod Ondřejníkem, navazující na obec Čeladná, je dlouhodobě vyhledávanou atraktivní lokalitou s turistickými stezkami s možností zajímavých výletů a aktivit. Nedaleko se nachází rehabilitační centrum Lara, penzion Jurášek s wellness, bobová dráha, řada prestižních restaurací a bister, Ski areál a golfové hřiště.

Parametry domu

Cena
5 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 10. 2024
Adresa
Kunčice pod Ondřejníkem
ID
777
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
401 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Úspěšné reality s.r.o.

U Elektry 830/2b, Praha, Hloubětín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jitka Fujcikova

Jitka Fujcikova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Kunčicích pod Ondřejníkem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu