Prodej rodinného domu, Turnov, 170 m2 (ID: 3698728)

Turnov

8 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 415 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Turnově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Malý Rohozec, jen pár minut jízdy od Turnova (7 min). Dům byl postavený v roce 1981 a dodnes je ve vlastnictví a užívání rodiny původních majitelů. Díky specializaci na kamenickou profesi získal dům jedinečný charakter a stavba je ve velmi dobrém technickém stavu.
Na úrovni hlavního vchodu se nachází šatna, ze které je možný vstup do garáže, jeden samostatný pokoj se sprchovým koutem a WC. V přímém směru vcházíme do haly, která svým otevřeným velkorysým prostorem a schodištěm dává obytné části domu zajímavou dynamiku. Nad schodištěm v patře se nachází prostorná koupelna, šatna a další tři samostatné ložnice.
Ve spodní části se nachází posezení s knihovnou a průchodem do kuchyně a jídelního koutu. Dále obývací pokoj s krbem a přímým vstupem na terasu a do zahrady, kde je kromě útulného venkovního sezení s kamenným stolem (vahlovická žula) také menší bazén a dále okrasné květiny a stromy. Pozemek zahrady má rozlohu přes 620 m² a je navržen s jednoduchou a příjemnou estetikou. Půda domu nabízí téměř 85 m² volné plochy k možnému využití a dalšímu rozšíření obytné plochy.
Stropy jsou zatepleny foukanou izolací a dům je napojen na elektřinu, plyn, městský vodovod i kanalizaci. Kromě kondenzačního kotle je k dispozici také kotel na tuhá paliva, umístěný v suterénu spolu s dalšími úložnými prostory ve sklepích.
Dům novému majiteli poskytne klidné bydlení blízko přírodě na okraji Českého ráje, přitom je v těsné blízkosti města Turnov a s výbornou dostupností do Prahy (do 1 hodiny). Může sloužit k celoročnímu užívání i jako dům pro rodinnou rekreaci. Zastávka MHD je vzdálena pouze 50 m. Doporučujeme osobní prohlídku na místě.

Parametry domu

Cena
8 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 10. 2024
Adresa
Turnov
ID
000036
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
170 m2
Plocha nemovitosti
830 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Victory holding

Národní obrany 826/31, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 102 lidí

Prodejce

Martin Solnička

Martin Solnička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Turnově?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu