Prodej kanceláře, Ostrava, Přívozská, 500 m2

Přívozská, Ostrava

26 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 128 626 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Ostravě

Informace k nemovitosti

Tato úchvatná nemovitost se nachází hned vedle Husova sadu v Ostravě, pár minut chůze od Masarykova náměstí a dokončena byla v roce 1892.

Za těch 132 let se událo mnohé, ale pokud se budeme bavit konkrétně o této nemovitosti, tak pouze zrála do své aktuální atraktivní podoby a nyní může být právě vaše.

Z 425m² pozemku, kterými dům disponuje, je zastavěno 347m² a zbylých 78m² ve vnitrobloku můžete využívat například k parkování několika vozů.

V útrobách sklepa, který je pod celým domem najdeme spousty prostoru a jak je případně využijete je čistě na vás. Pokud v domě vzniknou další bytové jednotky, tak se k nim určitě sklep bude hodit, ale můžete tam třeba skladovat svou soukromou sbírku vín.

V 1.NP najdeme kancelářské prostory, které jsou aktuálně pronajaty jazykové škole, v 2.NP jsou další kancelářské prostory, ale je zde navíc také parádní byt s dispozicí 3+1 o 106m².

Dále zde najdeme ještě velikou půdu, která si říká o přebudování na další bytové jednotky. Samozřejmě nemusíte zůstat jen u budování nových bytů v podkroví, ale můžete za tímto účelem předělat i kancelářské prostory v 2.NP.

Každopádně fantazii se meze nekladou a díky své poloze a rozloze je dům vhodný pro mnoho účelů.

Jedná se o velice specifickou nemovitost, kterou musíte vidět, tak mi zavolejte a domluvte si prohlídku.
Zajištění nejvýhodnějšího financování je pro nás samozřejmostí. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107505.

Parametry nemovitosti

Cena
26 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Přívozská, Ostrava
ID
N107505
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
500 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY STORM

Masarykovo nám. 18/9, Karviná

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Sznapka STORM

Jan Sznapka STORM

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu