Prodej bytu 2+kk, Chropyně, Moravská, 44 m2

Moravská, Chropyně

2 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 909 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Chropyni

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji útulný byt o dispozici 2+kk s celkovou plochou 48,5 m2, nacházející se ve 4. nadzemním podlaží zděného domu v centru města Chropyně. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfortní a nízkonákladové bydlení nebo investiční příležitost s možností pronájmu, byt je možný nabídnout k prodeji s aktuálními nájemníky.

Hlavní přednosti bytu:
Dva prostorné obytné pokoje (4,5 x 3,2m, 4,5 x 4,6m)
Okna směřují na klidnou stranu severozápadně, což zaručuje příjemné a tiché prostředí.
Prostorná předsíň a koupelna s vanou pro maximální pohodlí.
Prostorný zděný sklep 4 m2 – ideální pro uskladnění věcí.

Výhody bydlení ve vyšším patře:
Snížený hluk z ulice a větší soukromí.
Hezký výhled do zeleně a na klidné části Chropyně.
Přirozené světlo a lepší cirkulace vzduchu, což přispívá k lepšímu bydlení.

Poloha a občanská vybavenost:
Byt se nachází v atraktivní lokalitě v sídlištní zástavbě Moravské ulice, která nabízí snadný přístup k veškeré občanské vybavenosti – obchody, školy, zdravotnická zařízení, vyhlášené koupaliště, sportovní areál, dostatek dětských hřišť jsou na dosah ruky. Do města je možná doprava i autobusem (Kroměříž, Kojetín, Olomouc, Přerov) nebo vlakem (trať Olomouc - Přerov - Brno). Chropyně je zajímavým místem pro blízkou dostupnost do Kroměříže (10 min), Přerova (15 min), Prostějova (20 min), Vyškova (20 min) nebo do Zlína (20 min). Leží v blízkosti dálnice D1 Brno-Zlín, nájezd do 5 minut. V Chropyni najdete kostel, zámek, národní přírodní památku Chropyňský rybník, které zaručují krásné procházky v přírodě, Chropyně je obklopena krásnými lesy a loukami, v Chropyni je i možné do budoucna najít zahrádku k obhospodařování, či zahradu s chatičkou pro relax, případně garáž pro vaše auto. V Chropyni žije do 5 000 obyvatel, v Chropyni má firma Fatra a.s. odštěpný závod, což pro některé obyvatele je zdrojem zaměstnání.

Investiční příležitost:
Aktuálně je možnost prodeje bytu s nájemníky, což představuje skvělou příležitost pro investory. Stabilní příjem z nájmu může být vítaným příspěvkem do vašeho rozpočtu, a to i v případě, že se rozhodnete pro budoucí vlastní bydlení. Od roku 2017 je byt v pronájmu a můžeme spolu komunikovat rentabilitu či nájemní možnosti tohoto bytu.
Rekonstrukce a energetická efektivita: Byt prošel rekonstrukcí podlahových krytin a kuchyňského koutu, což zajišťuje moderní vzhled a pohodlí. Byt je energeticky nízkonákladový a pomůže vám snížit náklady na provoz. Energetický štítek není proto uvádíme třídu hospodárnosti G.

Parametry bytu

Cena
2 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Moravská, Chropyně
ID
500
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
48 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
44 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Andrea Hamerníková Sedlaříková

Andrea Hamerníková Sedlaříková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Chropyni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu