Prodej vily, Bystré, Nerudova, 352 m2

Nerudova, Bystré

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena u makléře)

Prémioví partneři v Bystrém

Informace k domu

Nabízíme k prodeji exkluzivní vilu v klidné zástavbě na adrese Ulice Nerudova, obec Bystré, okres Svitavy. Tento dům o 4 prostorných pokojích zaujme svou patrovou architekturou, která nabízí neopakovatelný zážitek bydlení nebo podnikání v prestižních, prostorných a otevřených prostorách o celkové užitné ploše 352m². Jedinečným prvkem je půdní vestavba, která poskytuje neopakovatelný komfort a široké možnosti využití nejen pro bydlení, ale jsou zde také varianty prestižního sídla firmy s komfortními kancelářemi a zázemím pro nejrůznější akce.

Nemovitost je po celkové renovaci s použitím nejkvalitnějších a luxusních materiálů jako je dub použitý na podlahách a schodech, luxusní obklady v koupelnách a na WC. Také všechen nábytek včetně kuchyňské linky je z masivního dřeva. Dům nabízí komfortní bydlení na zastavěné ploše 182m². Dvě parkovací místa zajistí pohodlné parkování pro vaše vozidla. Do domu se vstupuje z hlavní ulice do vstupní chodby, která disponuje prostornou šatnou po pravé straně. V přízemí domu je prostorná jídelna - vstupní hala s krbem, vkusně umístěným ve středu místnosti. Po levé straně lze vstoupit do velkorysé kuchyně s posezením. Kuchyňská linka je navržena na "míru" a je vyrobena z masivního dřeva s prvky osvětlení horních skříněk. Celý dům je vytápěn ústředním plynovým topením a podlahovým topením v obou koupelnách a ve spodní části je idylický krb, což zajišťuje maximální pohodlí a komfort v každém ročním období.
Horní patro je přístupné ze středové haly, ze které se vchází do samostatné koupelny s prostorným sprchovým koutem umyvadlem a speciálně vytvořeným prostorem pro pohodlné koupání v anatomické vaně. Tento prostor má opravdu své kouzlo. Ze středové haly je vedle vchodu do koupelny i vstup na WC s bidetem a stylovým umyvadlem. Bez nadsázky úžasný prostor pro osobní úlevu.
Z haly dále stoupáme po osvětlených dubových schodech, do kouzelně otevřeného prostoru v 1. patře. Toto první patro je rozděleno do několika odpočinkových a pracovních zón, které nejlépe vystihují fotografie. Osobitý styl celého domu je vyladěn do nejmenších detailů. Není co měnit, jen se nastěhovat

Vila je situována na malebné parcele o rozloze 183m² a nabízí elegantní a vkusné vybavení kvalitními a především přírodními materiály. Skvělá kombinace topení plynovým kotlem a krbem život v domě zkvalitní, včetně dálkového vodovodu, veškerých moderních technologií, včetně telefonního připojení a satelitních a kabelových rozvodů, zaručují komfortní a pohodlný život. K domu náleží vydlážděná terasa, která je přístupná z prosklené jídelny - vstupní haly. Nabízí pohodlné a soukromé posezení.

Celkový luxusní charakter a exkluzivita této nemovitosti v kombinaci s její umístěním v zajímavé lokalitě tvoří ideální prostředí pro náročné klienty, kteří ocení jedinečnost a kvalitu. V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Rád Vás provedu a nechám nasát jedinečnou atmosféru domu, který si jistě Vaši pozornost zaslouží.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena u makléře
Aktualizováno
7. 10. 2024
Adresa
Nerudova, Bystré
ID
2411
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
352 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
182 m2
Podlahová plocha
352 m2
Plocha nemovitosti
183 m2
Plocha zahrady
59 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové, Podlahové
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Satelit, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Milan Balcar

Milan Balcar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Bystrém (okr. Svitavy)?

Top nabídky

Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu