Pronájem bytu 1+kk, Česká Třebová, Lesní, 34 m2

Lesní, Česká Třebová

11 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ energie 1074,-Kč)

Prémioví partneři v České Třebové

Informace k bytu

Pronájem bytu s dispozicí 1+kk, po zdařilé rekonstrukci, v přízemí bytového domu na ulici Lesní v České Třebové.Nízké náklady na bydlení. CP 34m2. Nabízíme k pronájmu atraktivní byt 1+kk po zdařilé rekonstrukci, situovaný v přízemí bytového domu na ulici Lesní v klidné lokalitě České Třebové. Tento domov je ideální pro ty, kdo hledají komfortní bydlení v harmonii s přírodou, neboť obklopující zeleň dodává místu jedinečnou atmosféru klidu a pohody.
Byt disponuje užitnou plochou 34 m² a je částečně vybaven. V rámci rekonstrukce byl kladen důraz na efektivní využití prostoru, což se projevilo v promyšleně řešených úložných prostorech a odděleném technickém zázemí pro pračku a sušičku. Obývací prostor je právě díky patrovému řešení spaní opticky oddělen od kuchyňského koutu, který je plně vybaven moderními vestavnými spotřebiči - lednicí s mrazákem, myčkou, digestoří, indukční varnou deskou a elektrickou troubou.
Prostorná koupelna s toaletou je vybavena sprchovým koutem a na její podlaze se nachází kvalitní dlažba, zatímco v ostatních částech bytu byl použit odolný a snadno udržovatelný vinyl.
Nízké měsíční náklady na bydlení jsou dalším z výrazných benefitů tohoto bytu. Vytápění a ohřev vody zajišťuje ústřední topení s kotlem na elektřinu, což společně s velmi dobrou izolací objektu znamená, že náklady na energie nebudou zátěží. Odběr elektřiny bude po převzetí bytu převeden na nájemce.
Byt je k dispozici od 1. Října 2024 za výši nájemného 11500,-Kč za měsíc. Poplatky za služby jsou stanoveny na pouhých 1 074 Kč. Při podpisu nájemní smlouvy je požadována vratná kauce ve výši 23000 Kč a jednorázová provize realitní kanceláři ve výši 15000 včetně DPH.
Tento byt nabízí ideální kombinaci moderního bydlení s klidem a pohodou, které přináší blízkost přírody. Je vhodný pro jednotlivce či pár, který hledá útulné a prakticky řešené bydlení. Doporučujeme prohlídku, abyste se sami přesvědčili o jedinečnosti této nabídky.

Parametry bytu

Cena
11 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ energie 1074,-Kč
Náklady na bydlení
1074
Aktualizováno
8. 10. 2024
Adresa
Lesní, Česká Třebová
ID
2458
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
34 m2
Patro
1. z 3
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
34 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Dana Beranová - REALITNÍ A DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MOZAIKA

Dana Beranová - REALITNÍ A DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MOZAIKA

Lorencova alej 1098, Lanškroun, Žichlínské Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Dana Beranová

Dana Beranová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v České Třebové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu