Pronájem obchodního prostoru, Plzeň, Kaplířova, 139 m2

Kaplířova, Plzeň, Jižní Předměstí

25 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Hledáte prostory pro své podnikání? Nabízíme k pronájmu obchodní, nebytové prostory o podlahové ploše cca 139 m2 v Plzni na Borech v ulici Kaplířova. Nebytové obchodní prostory se nachází v přízemí domu s vchodem z pasáže z ulice Kaplířova.

Obchodní prostor je propojen schodištěm s pasáží, kterou se prochází do dvorního traktu budovy, kde se nachází další obchody a služby pro klienty. Díky velkým výkladcům je prostor velmi dobře viditelný z ulice a je dobře prosvětlený. Nabízené prostory jsou vhodné nejen pro klasickou obchodní činnost, ale např. také jako vzorková prodejna, zubní ordinaci atd. Podlahu kryje dlažba. Prostory jsou vytápěné a ohřev vody zajišťuje plynový kotel, do prostoru je přiveden internet a prostory mají vlastní měření médií. Společně s obchodním prostorem se v této části nebytových prostor také nachází kancelář, zázemí a sociální zařízení pro personál. Velkou výhodou je možnost parkování pro klienty přímo před budovou u prodejny. V současné době byla před objektem vybudována nová tramvajová trať, nový chodník a parkoviště.

K úspěšnému podnikání vždy přispívá umístění. Nabízený obchodní prostor se nachází na viditelném a frekventovaném místě. Téměř před vstupem do prodejny cca 1 min chůze jsou zastávky MHD několika plzeňských tramvajových a trolejbusových spojů.

V docházkové vzdálenosti je plzeňský městský Borský park, kde bylo v nedávné době vybudováno zázemí kavárny atd. a kde se konají kulturní akce. Hledáte-li obchodní prostor či kontaktní místo pro Vaše klienty a obchodní partnery na viditelném místě, je tato nabídka pro Vás ideální.


Prostory jsou připravené k nastěhování a užívání od 1.12.2024.
Záloha na vodné, stočné, plyn, elektrická energie spol. prostor je 3.000 Kč za měsíc.

Parametry nemovitosti

Cena
25 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
7. 10. 2024
Adresa
Kaplířova, Plzeň, Jižní Předměstí
ID
24423
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
139 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo OTTE Reality, s.r.o.

OTTE Reality, s.r.o.

Malá 43/6, Plzeň, Vnitřní Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Petr Otte, MBA

Petr Otte, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Plzni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu