Prodej rodinného domu, Milovice, Lipová, 122 m2 (ID: 3701288)

Lipová, Milovice

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc

(cena platí při rychlém jednání)

Prémioví partneři v Milovicích

Informace k domu

Prodáme novostavbu rodinného domu s dispozičním řešením 4+kk a velkou samostatnou garáží, s celkovou užitnou plochou 122 m2 a pozemkem 273 m2. Dům byl zkolaudován v roce 2022 a byl krátce užíván.
Dům je dvoupodlažní, dispozičně je řešen jako 4+kk. V přízemí se nachází předsíň, obývací pokoj s velkým kuchyňským koutem a spíží, samostatné WC a technická místnost, kde je umístěn plynový kotel. V 2. NP jsou 3 samostatné pokoje s koupelnou a WC. Obrovskou výhodou je samostatná a velkorysá garáž, kde se vejde i malá dílnička (zásuvka 380 V).
Dům je vytápěn podlahovým topením, je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci. Dešťová voda je kumulována do dešťové jímky a je určena pro zalévání zahrady. Dům je energeticky úsporný.
Velkou výhodou místa je velmi dobrá dopravní dostupnost do Prahy, a to buď autem 20 min na Černý Most (exit R10, nebo exit D11), vlakem (zastávka PID, 40 min na Masarykovo nádraží) nebo případně autobusem.
Místo nabízí velmi čisté ovzduší, lesy, koupání, turistické stezky a cyklostezky, i kompletní občanskou vybavenost (školy, školky, lékařskou péči, obchody, kino, divadlo apod.) V blízkosti je rodinný park Mirakulum, který milovické děti hojně využívají i například rezervace divokých koní.
Dům je ihned připravený k nastěhování.

Pro další informace nebo zájmu o prohlídku mne prosím kontaktujte pomocí SMS či telefonu.
Těším se na váš zájem!

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena platí při rychlém jednání
Náklady na bydlení
6000
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Lipová, Milovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
122 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
273 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Martina Lessnerová

Ing. Martina Lessnerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Milovicích (okr. Nymburk)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu