Pronájem výrobních prostor, Pardubice, 399 m2

Pardubice - Semtín

40 110 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Pardubicích

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu jednopodlažní vytápěný objekt ozn. RY35 418m2 a přilehlý pozemek 421m2 s možností pronajmutí další manipulační/parkovací plochy 302m2.

Objekt se nachází západně od centra města Pardubice v oplocené části areálu společnosti Synthesia, a.s. průmyslové zóny SemtinZone. Skladová hala má půdorysný rozměr 18,65 x 21,71m. Budova má ŽB skelet, obvodové zdivo pálená cihla, podlaha betonová, v některých místnostech omyvatelný nátěr.

Objekt RY35 je možné využívat jako zámečnickou dílnu či podobného charakteru. V objektu se nacházejí prostory pro dílny, skladování materiálu, sociální zázemí, WC. Objekt je vytápěn, připojen na kanalizaci, rozvody vody a elektřiny. Vstup do objektu je zajištěn dvěma dveřními a vratovými otvory. Před objektem krytá plocha s jeřábem o nosnosti 5t. Za budovou přístup vraty 2,5x3m s dostatečným prostorem osobní či nákladní automobily. Objekt je suchý, čistý, vše funkční, na jeřáb aj. platné revize. Možno ihned využívat.

Cena za pronájem nezahrnuje poplatky za služby tj. ostraha, HZS, internet a poplatek za užívání komunikací. Cena za energie je zpoplatněna zvlášť. Je vyžadována kauce ve výši dvou nájmů.

Průmyslový areál SemtinZone nabízí řadu výhod a služeb pro případného nájemce nabízené nemovitosti: ostraha 24 hodin denně, požární ochrana a služba rychlé zdravotnické pomoci, informační, telekomunikační a datové služby, služby údržby odborníků průmyslové zóny, stravování a další. V areálu podniká a pracuje cca 130 firem a 4500 lidí.

Parametry nemovitosti

Cena
40 110 Kč /za měsíc
Aktualizováno
8. 10. 2024
Adresa
Pardubice - Semtín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
399 m2
Typ objektu
Přízemní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SemtinZone

Pardubice, Pardubice, Semtín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Radim Chyba

Radim Chyba

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu výrobních prostor v Pardubicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu