Prodej rodinného domu, Lošany, 106 m2

Lošany

7 530 851 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 890 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Lošanech

Informace k domu

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem novostavby v obci Lošany, která se nachází pouhých 5 minut od Kolína. Tento projekt byl pečlivě navržen s cílem harmonicky propojit moderní bydlení s jedinečností místa, které je obklopeno klidnou přírodou a bohatou historií. Prostorné řadové domy v oblíbené dispozici 4+kk jsou ideální pro rodiny s dětmi nebo mladé páry, které hledají komfortní a energeticky úsporné bydlení.

Domy jsou vybaveny nejmodernějšími technologiemi, včetně tepelných čerpadel, fotovoltaických panelů a solárního ohřevu vody, což výrazně snižuje energetickou náročnost a provozní náklady. Každý dům má vlastní vchod, nezávislé vytápění, soukromou zahradu s terasou a pergolou, a zároveň využívá výhod inteligentního designu řadových domů, který nabízí dostatek soukromí, sdílené parkovací prostory a vstupní bránu. Sousedící zdi navíc přispívají k minimalizaci tepelných ztrát.

V ceně domu je zahrnuta kompletní vybavenost sanitou značek SAT a SIKO, bateriemi GROHE a keramickými obklady SINTESI. Povrchy a dveře jsou již dokončeny, takže si můžete užívat bezúdržbového bydlení od prvního dne. Naše novostavby nabízejí výjimečný poměr ceny a kvality, což z nich činí skvělou investici do Vaší budoucnosti.

Pokud hledáte moderní a pohodlné bydlení v krásné lokalitě s rychlou dostupností do Kolína, jsou tyto domy v Lošanech tou pravou volbou. Nechte se oslovit kombinací moderního stylu a historického kouzla tohoto místa. Pro více informací nebo prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
7 530 851 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 10. 2024
Adresa
Lošany
ID
0319
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
106 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
106 m2
Plocha nemovitosti
214 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK Kotek

Kutnohorská 31, Kolín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Roman Kotek

Roman Kotek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lošanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu