Prodej pozemku pro bydlení, Nučice, Nová, 2160 m2

Nová, Nučice

14 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 009 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Nučicích

Informace k pozemku

Nabízíme vám unikátní stavební pozemek, který se nachází v klidné slepé ulici přímo v centru Nučic u Rudné. Tento pozemek je perfektní volbou pro ty, kteří hledají kombinaci soukromí a pohodlného života v obci s veškerou občanskou vybaveností na dosah. V současné době probíhá jednání s obcí o odkupu cca 100 m² pozemku za účelem vybudování místa k otáčení vozidel, parkovacích míst a dořešení umístění sítí obce na kraji pozemku. Předpokládaná plocha pozemku bude 2000 – 2100 m².
Pozemek má skvělou polohu – z každé strany je pouze jeden rodinný dům, což poskytuje dostatek soukromí a klidu. Navíc je zaručeno, že v této oblasti již nebude probíhat žádná další výstavba, což ještě více podtrhuje výjimečnost tohoto místa. Tato exkluzivní lokalita je ideální pro ty, kdo si přejí bydlet v obci, ale zároveň touží po nerušeném soukromí a dostatku prostoru pro realizaci svých představ o bydlení.
Na pozemku je možné postavit až dva rodinné domy, což nabízí zajímavé možnosti pro rodiny, které plánují vícegenerační bydlení, nebo pro ty, kteří zvažují investici. Nicméně pro maximální využití klidné atmosféry a absolutní soukromí doporučujeme výstavbu pouze jednoho domu. Stavbu lze realizovat přibližně na 2/3 plochy směrem od příjezdu.
Pozemek není v tuto chvíli připojen na sítě. Možnost připojení je součástí jednání s obcí.
Lokalita pozemku ve slepé ulici zajišťuje, že se jedná o velmi tiché prostředí bez provozu, což ocení zejména rodiny s dětmi nebo ti, kteří hledají útočiště před rušným každodenním shonem. Obec nabízí kompletní infrastrukturu, včetně škol, obchodů, restaurací a dalších služeb, které máte na dosah ruky, a to bez nutnosti kompromisů v oblasti soukromí.
Tento pozemek představuje vzácnou příležitost pro ty, kteří chtějí vybudovat svůj vysněný domov na místě, kde budou mít klid a prostor. Pro více informací mne prosím kontaktujte, nebo se přijďte se podívat osobně, budu se na Vás těšit při prohlídce.
Petr Firman

Parametry pozemku

Cena
14 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 10. 2024
Adresa
Nová, Nučice
ID
00009
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2160 m2
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

FIRMAN BRUNETTI

Na Zámecké 1518/9, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Firman

Petr Firman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Nučicích (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu