Prodej rodinného domu, Chvojenec, 236 m2 (ID: 3703015)

Chvojenec

9 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 227 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Chvojenci

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s velkým pozemkem, v obci Chvojenec, na pomezí Královéhradeckého a Pardubického kraje. Pokud hledáte zděný, dobře zateplený dům (Energetická třída B) se zabezpečením, kamerovým systémem, sofistikovaným systémem ovládání osvětlení, klimatizací, bazénem, prostornou pergolou, branou na dálkové ovládání, zateplenou garáží i možností parkování více aut na pozemku, studnou a třeba i vytápěnou psí boudou, pak je tato nabídka určena vám.
Nabízená nemovitost leží uprostřed obce, je však stranou veřejných komunikací a skryta uprostřed zahrad. Proto poskytuje dostatek klidu a prostoru pro relaxaci i větší rodiny. Velice příjemným bonusem, zvláště v létě, je východním směrem orientovaná odpočinková zóna s bazénem a prostornou, vybavenou pergolou.

Dům ležící na pozemku o rozloze 1564 m² je po rekonstrukci, která byla zakončena v roce 2015. Nyní nabízí cca 236 m² vnitřní obytné plochy včetně garáže. Dispozičně je nabízen jako atypické 5+1, s otevřeným podkrovím, dvěma koupelnami a garáží přístupnou i z domu.

Vnitřní dispozice, přízemí: vstupní zádveří (veranda) 9,2 m², vstupní chodba 7,5m², kuchyň 11,1 m², koupelna 4,2 m², technická místnost 2,2 m², obývací pokoj 19,9 m², ložnice 20,7m², pokoj 20,7 m² s výstupem balkonovým oknem ven, směrem k pergole, garáž se vstupem z domu 41,8 m².
Podkroví: ložnice 50,7 m², koupelna 21,2 m², šatna 7,5 m², atelier 12,7 m².

Vytápění je variabilní. Je zde úplně nový kondenzační plynový kotel s radiátory a rozvody do celého domu. Pro pohodovou atmosféru v zimních měsících je v obývacím pokoji instalován krb s průduchy vyvedenými do téměř všech místností. Pro zvýšení komfortu je v podkroví klimatizace. Ta je majiteli využívána jak v létě, tak v zimě. Na střeše domu jsou instalovány solární panely pro ohřev vody a vytápění. Voda je obecní, na pozemku je i studna.

Nabízený dům není z veřejných komunikací vůbec vidět. Příjezd je k němu ze silnice spojující Chvojenec s Rokytnem. Odbočkou z hlavní silnice se kolem několika domů, po asfaltové komunikaci patřící k nabízenému domu, dostanete k automatické bráně s kamerou. Po průjezdu, za zhruba 50 metrů, zaparkujete na parkovišti před domem. Ten zaujme především svojí velikostí. Majitelé nechali dostatek prostoru před domem, díky čemuž je impozantní zejména příjezd k samotnému domu. Místnosti v domě, jejich velikost a rozmístění nadchnou každého zájemce a zejména toho, který zvažuje vyměnit byt za venkovské sídlo. Proto hledáme náročného zájemce, který využije celý potenciál domu.

Obec Chvojenec leží 15 minut od centra Hradce Králové a 17 minut od centra Pardubic. Od domu jste za 11 minut na nájezdu na dálnici D35 a za dalších 7 minut jste na D11 na Prahu. Z autobusové zastávky vzdálené cca 100 m se autobusy dostanete do Hradce Králové, Pardubic a Holic.
 
V případě zájmu vám doporučíme nejlepší financování vaší nové nemovitosti.

Parametry domu

Cena
9 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 10. 2024
Adresa
Chvojenec
ID
202311
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
236 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1564 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Ing. Martin Němec

Ing. Martin Němec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chvojenci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu