Prodej rodinného domu, Tursko, Martinská, 152 m2

Martinská, Tursko

12 360 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 58 904 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Tursku

Informace k domu

Rodinný dům s výjimečnou atmosférou v klidné lokalitě blízko Prahy

Tento jedinečný cihlový dům, dokončený v roce 2013, o užitné ploše 152 m2 a s pozemkem o rozloze 670 m2, nabízí ideální prostor pro větší rodinu, která hledá moderní a pohodlné bydlení v klidné obci Tursko, jen kousek od Prahy. Díky skvělému dispozičnímu řešení a prostornému interiéru se zde každý člen rodiny cítí jako doma.

Útulné a prostorné bydlení pro každou příležitost

Přízemí domu vás přivítá praktickým zádveřím, komorou a úložným prostorem pod schody. Dále zde naleznete koupelnu se sprchovým koutem a samostatné WC. Srdcem celého domu je však otevřený a vzdušný obývací pokoj propojený s jídelnou a plně vybaveným kuchyňským koutem, kde se každý den stává radostí trávit čas s rodinou. Krbová kamna dodávají prostoru nezapomenutelnou atmosféru, kterou si zamilujete v chladnějších večerech. Z obývacího pokoje je navíc přímý vstup na zastřešenou terasu, která vybízí k relaxaci s šálkem kávy nebo letní grilování s přáteli. Dům rovněž disponuje praktickým pokojem v přízemí, který lze využít jako ložnici, pracovnu či dětskou hernu.

Klidná zóna pro odpočinek v patře

V patře domu se nachází tři prostorné pokoje, které mohou být využity jako ložnice, dětské pokoje či pracovny. Díky flexibilnímu uspořádání je dům připraven přizpůsobit se potřebám vaší rodiny. K dispozici je zde také další šatna a koupelna s vanou a toaletou. Dostatek úložného prostoru zajišťují dvě šatny a půda, která je ideální pro uložení sezónních věcí.

Komfort a úspory s moderním vytápěním

Dům je vytápěn plynovým kotlem, který zajišťuje pohodlí po celý rok s nízkými provozními náklady. Pro útulné večery můžete využít krbová kamna, která vytváří nezapomenutelnou atmosféru a dodávají domovu další rozměr komfortu.

Zahrada pro chvíle pohody

K domu náleží okrasná zahrada se vzrostlou zelení, která poskytuje soukromí i prostor pro relaxaci a hry dětí. Dvě krytá parkovací stání a prostor pro uložení palivového dřeva jsou další výhody, které oceníte v každodenním životě.

Klidné bydlení blízko Prahy

Obec Tursko nabízí veškeré potřebné zázemí pro rodinný život – mateřská i základní škola jsou v pěší vzdálenosti, sportoviště a pošta jsou dalšími výhodami lokality. Nedaleké Kralupy nad Vltavou a Roztoky u Prahy pak poskytují další občanskou vybavenost. Skvělá dopravní dostupnost vás rychle spojí s Prahou – autobusové spojení na metro A Bořislavka nebo na železniční stanici do Libčic nad Vltavou zajišťuje pohodlné cestování do hlavního města.

Tento dům je ideální pro rodiny, které hledají pohodlí, prostor a klidné bydlení v blízkosti přírody, a přitom chtějí mít Prahu na dosah ruky. Nepropásněte příležitost a domluvte si prohlídku ještě dnes.

Parametry domu

Cena
12 360 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
9. 10. 2024
Adresa
Martinská, Tursko
ID
03175
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
152 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
86 m2
Plocha nemovitosti
670 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
113 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Voda
Vodovod
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jiří Mayrich, MBA

Ing. Jiří Mayrich, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Tursku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu