Prodej rodinného domu, Hostivice, Bohuslavova, 298 m2

Bohuslavova, Hostivice

13 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 337 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hostivici

Informace k domu

Představujeme Vám prodej krajního řadového rodinného domu o dvou nadzemních podlaží s dispozicí 4+kk. Dům byl dokončen v roce 2004 společností Central Group. Nachází se na hranicích Prahy a Praha-západ, v obci Hostivice.

Dům se zastavěnou plochou 79m2 na pozemku o velikosti 298m2 má celkovou užitnou plochu 130m2, zahradu, terasu, garáž o velikosti 18m2 a dvě další parkovací místa na pozemku. Jedno parkovací místo je zastřešené. Vjezd na pozemek je zajištěn elektronicky ovládanou bránou. Prostorná zahrada Vás uchvátí krásnými vzrostlými stromy, které zajišťují dokonalé soukromí. Na zahradě je zahradní domek s přivedenou elektřinou, bazén a zastřešená terasa umožňující sezení za každého počasí.

Dům je v osobní vlastnictví, má ideální rodinnou dispozici 4+kk, v přízemí je prosvětlený obývací pokoj s kuchyňským koutem a francouzská okna se vstupem na terasu. V přízemí domu je komora s technickou místností, plynovým kotlem a samostatná toaleta. V patře jsou 3 ložnice, prostorná koupelna rohovou vanou a toaletou a samostatná šatna. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči značky Whirlpool, v ložnicích a v předsíni novým majitelům zůstanou vestavěné skříně.

Velikosti pokojů:

Kuchyňský kout: 5.2m2, obývací pokoj 25,37m2, technická místnost 4m2, komora 3,6m2, chodba 7,3m2, terasa 6,2m2, garáž 17,6m2, ložnice : 16,32m2, 12,2m2, 14,56 m2, koupelna 8m2, chodba 7,5m2, komora 2,1m2

Hostivice jsou jednoznačně obcí pro rezidenční klidné bydlení, přesto mají veškerou infrastrukturu, spojení na Prahu je komfortní, do Prahy se dostanete autobusovou linkou na metro B, A nebo můžete využít vlakové spojení na Masarykovo nádraží nebo na Hlavní nádraží. Relaxovat můžete v nejrozsáhlejší a nejcennější přírodním celku, který je chráněn jako přírodní památka Hostivické rybníky. Přírodní památkou prochází naučná stezka Hostivické rybníky.

Parametry domu

Cena
13 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 10. 2024
Adresa
Bohuslavova, Hostivice
ID
20241010
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
298 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Miroslava Pavlíková

Ing. Miroslava Pavlíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hostivici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu