Prodej rodinného domu, Březina, 411 m2

Březina

5 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 782 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Březině

Informace k domu

Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout velmi pěkný samostatně stojící rodinný dům dispozice 2+1 o zastavěné ploše domu 97m2 + možnosti rozšíření o vestavbu – obytnou půdu ve 2.NP stejné výměry, sklepem (dům je částečně podsklepen) a prostorem zázemí (dílna – technická místnost, zděná samostatná kůlna, zděná udírna) stojící na vlastním pozemku o celkové výměře 411m2 ve velmi oblíbené a vyhledávané lokalitě CHKO Českého ráje na levém břehu řeky Jizery, obci Březina. Rozkládá se asi devatenáct kilometrů severovýchodně od Mladé Boleslavi, šest kilometrů severovýchodně od města Mnichovo Hradiště a deset kilometrů jihozápadně od Turnova.

Rodinný dům disponuje prostornou vstupní halou, samostatnou kuchyní s kuch. linkou orientovanou na jiho-východ, prostorným stylově zařízeným obývacím pokojem orientovaným na jiho-západ, ložnicí, koupelnou s vanou, WC. V domě zůstane vybavení dle fotografií.

V 90-tých letech prošel dům rekonstrukcí – nová koupelna, kuchyň, střešní krytina - pálená taška, dřevěná špaletová okna. V roce 2019 nová fasáda domu, dům je ve velmi dobrém technickém stavu, opečovávaný. Nemovitost lze užívat celoročně, k trvalému bydlení. Vytápění pomocí kamen na tuhá paliva, v obýv. pokoji kvalitní kachlová kamna, renovovaná dřevěná podlaha, dlažba. Inženýrské sítě - u domu je plynovod, lze se napojit. Ohřev vody pomocí el. bojleru, odpad sveden do jímky, v obci je kanalizace. Pitná voda z vlastní studny hloubky 15m, zavedena do domu. Na zahradě je postaven samostatný zděný zahradní domek pro uložení pracovních pomůcek, jízdních kol, dřeva apod.., zděná udírna. Zahrada je velmi pěkná, v rovině se vzrostlými stromy, keři, parcela obehnána thujemi, což majiteli nabízí dostatek soukromí.

V místě je velmi dobrá občanská vybavenost – školka, obchod, hospůdka, hřiště, škola v Mnichově Hradišti, kde je zároveň silné občanské zázemí. Dopravní spojení – okolo obce vede dálnice D10 Praha – Mladá Boleslav – Turnov s exitem 63. Obec Březina leží na železniční trati 070 Praha – Mladá Boleslav – Turnov z Hlavního nádraží Praha. Autobusové linky do těchto cílů: Liberec, Mladá Boleslav, Mnichovo Hradiště, Turnov z Černého Mostu, Praha.

Dům je volný k nastěhování dle dohody – ihned po zaplacení kupní ceny nemovitosti. Rodinný dům je možno financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám rádi pomůžeme. Průkaz energetické náročnosti budovy není zpracován, tudíž uvádíme G.

K relaxaci a aktivnímu odpočinku je možno využít procházek Českého ráje, cyklistiky, běh, houbaření, sběr borůvek, koupání apod.

Velmi doporučuji – vysoce žádaná a oblíbená oblast s dostatkem zeleně, klidná část Středočeského kraje s dobrou dopravní dostupností, která perfektně naplňuje požadavky současného bydlení a aktivního života.

Moc ráda vám poskytnu více informací a domluvíme si osobní prohlídku této velmi pěkné nemovitosti.

Parametry domu

Cena
5 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 10. 2024
Adresa
Březina
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
411 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Milena Krahulcová

Milena Krahulcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Březině (okr. Mladá Boleslav)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu