Prodej rodinného domu, Praha - Košíře, Nad zámečkem, 149 m2 (ID: 3705490)

Nad zámečkem, Praha 5 - Košíře

14 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 69 103 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k domu

Exkluzivně vám nabízíme k prodeji 2 byty a jeden ateliér v rodinném domě v ulici Nad Zámečkem, Praha 5.

Nemovitosti se prodávají pouze společně a získáte tím 3/4 rodinného domu přičemž dům je rozdělen prohlášením vlastníka, ale není zde SVJ. V domě jsou celkem 3 byty a jeden ateliér plus sklepní prostory. Za domem je zahrada. Nově zrekonstruované byty jsou stále s geniem loci bydlení, které bylo ve 30.letech minulého století avšak s moderními prvky století současného.

2 byty jsou tržně pronajaty a jsou po kompletní rekonstrukci všech rozvodů, sítí, podlah, oken.

Byt č. 3 - 1+1 44.5m2 v 2NP, plus balkón 2.4m2 a sklep 2.4m2
Kuchyň je vybavena novou linkou se spotřebiči indukční varná deska, elektrická trouba, digestoř, myčka 45 cm a je zde vstup na balkon, který nabízí příjemné posezení. Ložnice je situována na jihovýchod a má výhled do zahrady. Na podlaze jsou renovované parkety, nová dlažba a v kuchyni též nová vinylová podlaha a jsou zde zabudované police-niky. V koupelně s toaletou je umístěn sprchový kout, umyvadlo, pračka, elektrický kotel Bosch, elektrický bojler Stiebel Eltron. V bytě jsou nová dřevěná Euro-okna s mosazným kováním, topení je vlastním elektrokotlem Bosch. Vlastní podružný vodoměr je umístěn v koupelně.

Byt č. 4 - 1+1 43.7m2 (plus podkrokevní prostor 14.5m2) v 3NP, plus parkovací stání 19m2 u domu
Kuchyň je vybavena linkou se spotřebiči indukční varná deska, lednice, pračka a myčka 60cm. Ložnice je situována na jihovýchod a má výhled do zahrady. Podlahy jsou v hlavním pokoji a v kuchyni vinylové a v koupelně a chodbě je dlažba. V koupelně s toaletou je umístěn sprchový kout, umyvadlo, elektrický bojler Dražice. Na předsíni je umístěn elektrický kotel Bosch, kterým se byt vytápí. V bytě jsou nová dřevěná Euro-okna s mosazným kováním. Vlastní podružný vodoměr je umístěn v koupelně.

Atelier č. 1 - 22.4m2 v 1PP, sklep 5.6m2 a zahrada 31.3m2 pouze pro tento atelier. Ateliér je umístěn v suterénu a je situován na slunečnou jižní stranu. Je zde kuchyňská linka s dřezem. Koupelna má sprchový kout, umyvadlo a wc. Je zde umístěn bojler. Okna jsou původní špaletová, na podlaze je dlažba, vytápění je přímotopem. Vlastní podružný vodoměr je umístěn na chodbě. Ateliér je vhodný k rekonstrukci.

Ceny pronájmů vám ráda sdělím po telefonu. Jedná se o výhodnou investici v žádané lokalitě Prahy 5 Košíře - Cibulka.

Prohlídky: 23.10.2024

Lokalita má svůj typický prvorepublikový půvab a je výborně dostupná jak MHD (bus 3min pěšky směr Kavalírka tram), vlaková stanice Praha Cibulka 4min pěšky, metro Motol či metro Anděl 15min MHD. Dále v blízkém okolí- tenisové kurty Cibulka, squash a lezecké centrum Cibulka, park Cibulka , restaurace Filema, restaurace U Tenisu, cukrárna Zavalianis a obchod Albert či Žabka.

Parametry domu

Cena
14 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Nad zámečkem, Praha 5 - Košíře
ID
104
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
149 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Šárka Sattar

Šárka Sattar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu