Pronájem bytu 2+kk, Praha - Letňany, Pavla Beneše

Pavla Beneše, Praha 9 - Letňany

23 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím zprostředkování dlouhodobého pronájmu velmi příjemného, prostorného a nově zrekonstruovaného bytu o dispozici 2+kk a podlahové ploše 52 m², který se nachází ve 3. nadzemním podlaží cihlové novostavby, postavené v roce 2023, ve vyhledávané ulici Pavla Beneše v Praze 18 - Letňanech.

Byt je připraven k okamžitému nastěhování a velkými benefity jsou – nově postavený byt s lodžií (5 m²) a sklepem (5 m²), výtah je samozřejmě součástí domu. Díky zateplené fasádě domu a novým plastovým oknům je zajištěn tepelný komfort v celém bytě, i úspora nákladů na energie. Výhodou je prostorná komora v bytě a elektricky ovládané předokenní žaluzie.

Dominantou interiéru je světlý a prostorný, východně orientovaný obývací pokoj s kuchyňským koutem. V tuto chvíli je byt bez kuchyňské linky, která se bude instalovat před nastěhováním. Moderní kuchyňská linka bude disponovat dostatečně velkou pracovní plochou, úložným prostorem i vestavěnými spotřebiči. Z obývacího pokoje je přímý vstup do lodžie.

Koupelna se sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem disponuje i místem pro umístění pračky. Sanita v koupelně vyniká kvalitou zpracování a jednoduchým designem. Dalším pokojem v bytě je prostorná světlá ložnice, ze které je přímý vstup do šatny.

Obrovskou výhodou lokality, kde se nemovitost nachází, je občanská vybavenost, dopravní dostupnost a klid samotné ulice. V bezprostřední vzdálenosti se nachází mateřská i základní škola, pošta, kavárny, restaurace, supermarket Penny market, Obchod u Olivera, Tesco a vyhledávané OC Letňany. V pěším dosahu je bazén Letňany Lagoon, dětská a sportovní hřiště.

Autobusová zastávka Nové Letňany je pak vzdálena pouhých 350 m. Zastávka metra C Letňany v dojezdové vzdálenosti autem pouze 5 min. Nájezd na dálnici směr Hradec Králové, Liberec a Ústí nad Labem 5 minut jízdy autem.

Smlouva uzavřena na dobu určitou (1 rok) s možností prodloužení.
Vratná kauce je ve výši dvou měsíčních nájmů (46 000 Kč).
Nájemné 23 000 Kč, poplatky spojené s užíváním bytu (cca 3 000 Kč).
Nájemné a zálohy na služby se platí vždy na měsíc dopředu (26 000 Kč).
Přepis elektřiny na nájemce (cca 1 500 Kč).
Odhadované měsíční náklady za byt 27 500 Kč.

Zájemce nehradí provizi RK.
Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvýhodnější nabídky dle svého uvážení.
Pokud Vás tato nemovitost zaujala, zavolejte mi a rád Vám tento příjemný byt osobně představím. Těším se na setkání s Vámi.
Milan Šámal

Parametry bytu

Cena
23 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
10. 10. 2024
Adresa
Pavla Beneše, Praha 9 - Letňany
ID
20241002
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Milan Šámal

Ing. Milan Šámal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu