Prodej bytu 3+kk, Karlovy Vary, Libušina (ID: 3705852)

Libušina, Karlovy Vary

11 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 423 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Karlových Varech

Informace k bytu

Exklusivně nabízíme k prodeji pěkný a světlý byt 3+kk o rozloze 117 m², 2 balkony s nádherným výhledem na okolí, v Karlových Varech.

Nemovitost se nachází v 5. nadzemním podlaží moderní rezidenci s výtahem. Součástí bytu jsou dvě garážová stání.
Byt se skládá z prostorné chodby spojující všechny pokoje. Obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, 2 koupelný s WC, samostatná toaleta, ložnice se šatnou a kabinet.
Prosvětlený, vzdušný obývací pokoj se vstupem na balkon, jež umožňuje příjemný odpočinek s neopakovatelným výhledem. Obývací pokoj je spojen s moderním kuchyňským koutem. Prostorná ložnice má malý balkonek, disponuje vlastní šatnou a koupelnou se sprchovým koutem a WC. Druhý pokoj je kabinet s velkými francouzskými okny a s krásným výhledem, pro mimořádný momenty odpočinku. Tento pokoj lze přestavět na dětský pokoj nebo druhou samostatnou ložnici. V celém bytě je klimatizace.
Byt je ve velmi dobrém stavu a poskytuje vše, co si kupující mohou přát, nabízí komfort hodný pobytu v jednom ze světově nejznámějších lázeňských měst.
Rezidence byla dokončena jako moderní bytový bezbariérový komplex. Díky ideální poloze domu máte veškerou občanskou vybavenost snadno a rychle dostupnou. Rezidence je ideálním místem pro ty, kteří ocení pěší dostupnost kulturních památek, léčivé prameny a přírodní krásy. Sportovce potěší výběr blízkých golfových hřišť, upravené cyklostezky a turistické trasy jsou v celém karlovarském kraji.
Ve městě se nachází vlakové i autobusové nádraží, které lze využívat pro pohodlnou dopravu do mnoha českých i německých měst.

Parametry bytu

Cena
11 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Libušina, Karlovy Vary
ID
6502
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

SANTANA PRAGUE spol.s.r.o.

SANTANA PRAGUE spol.s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu