Prodej rodinného domu, Dolní Bousov, V Kališti, 1235 m2

V Kališti, Dolní Bousov

6 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 977 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Dolním Bousově

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme příležitost stát se majitelem pěkného rodinného domu v malebné obci Dolní Bousov. Jednopatrový rodinný dům se sedlovou střechou a s dispozicí 5 + kk je v zachovalém stavu, avšak doporučujeme jeho rekonstrukci do modernější podoby. Dům je částečně podsklepený a je obklopen pěknou velkou zahradou (cca 1000 m2), na které je řada ovocných stromů (meruňka, švestka, broskvoň, jabloně, ořechy) a smrky a modříny. Na pozemku je také několik menších skladů a uzamykatelná garáž s dílnou.

V přízemí domu jsou dvě obytné místnosti, kuchyň, koupelna s vanou, prostorný špajz, veranda a schody do patra. V 1. patře, do kterého se dostaneme prostorným schodištěm, jsou dvě ložnice a dvě půdičky pod zkosenou střechou, které by bylo možné v případě potřeby (po zbourání lehkých příček) propojit s jednou z ložnic. Z horní chodby je vstup nejen do obou ložnic, ale i na druhé WC v domě a na velkou terasu (12 m2), ze které je hezký výhled do zahrady.

Dům je zděný, má kompletně zateplenou fasádu a střechu z pozinkovaného plechu. Do domu je zavedena voda i elektřina (jistič 1x 25A), plyn je vyveden do kiosku v oplocení. Na zahradě je kopaná studna. Dům je napojen na městskou kanalizaci. Způsob vytápění: akumulační kamna nebo přímotopy. Příjezd k domu je po klidné asfaltové ulici. Vjezd ke garáži a na zahradu je vjezdovou bránou vpravo od domu. Na pozemku i před domem může parkovat několik automobilů. Celková výměra prodávaných pozemků (vč. zastavěné plochy domu) je 1235 m2. Dům může sloužit jak pro větší rodinu na stálé bydlení, tak jako hezká rekreační nemovitost v jedné z nejvyhledávanějších rekreačních oblastí republiky. Z domu můžete vytvořit místo, kam se budete rádi vracet pro jeho útulnou atmosféru a klid.

Obec Dolní Bousov je zasazena do půvabné středočeské krajiny jen pár kilometrů od Sobotky, která je pomyslnou vstupní bránou do Českého ráje. V obci žije přes 2 tisíce obyvatel. Najdeme v ní ordinaci obvodního lékaře i zubaře, školu, školku, poštu, kulturní dům, koupaliště, restaurace a kavárnu, obchody a služby.

Český ráj je plný přírodních i historických zajímavostí – Prachovské skály, zřícenina Trosky, hrady, zámky, naleziště vzácných kamenů, lidová architektura. Je to ideální místo pro rekreaci, turistiku nebo klidný způsob života.

Obec Dolní Bousov je dobře dopravně dostupná – odbočkou ze silnice 1. třídy č. 16 (Ml. Boleslav – Jičín). Vzdálenost z Ml. Boleslavi je 16 km, z Mnichova Hradiště 20 km, z Jičína 25 km, z východního okraje Prahy (po dálnici D10) 60 km a z Hradce Králové 67 km. Prachovské skály jsou vzdáleny 20 km a hrad Trosky také 20 km. Do obce zajíždí 6 autobusových linek (např. z Prahy, Ml. Boleslavi, Kopidlna a Hořic). Železnicí je obec spojena s Mladou Boleslaví, Nymburkem i Kolínem.

V případě zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat. Rádi pomůžeme s obstaráním hypotéky.

Parametry domu

Cena
6 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 10. 2024
Adresa
V Kališti, Dolní Bousov
ID
0253-NP01998
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1235 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Ambassador

Cíglerova 198 00 Praha, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jan Rampa

Ing. Jan Rampa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolním Bousově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu