Prodej rodinného domu, Psáry, Chrpová, 259 m2

Chrpová, Psáry

20 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 100 075 Kč /za měsíc

(vč. provize RK)

Prémioví partneři v Psárech

Informace k domu

Luxusní rodinný dům s maximálním soukromím a nádhernou zahradou v obci Psáry.

Nabízíme k prodeji jedinečný rodinný dům v prestižní lokalitě Psáry, Praha-západ. Tento exkluzivní dům o dispozici 5+kk s celk. užitnou plochou 259 m², vč. terasy (28 m²), zimní zahrady (17 m²), balkonu (5,2 m²) a obytné půdy (14 m²), nabízí dokonalé zázemí pro rodinný život v klidném prostředí a soukromí.

Dům byl postaven v r. 2008 a nachází se ve výborném technickém stavu. Kromě hlavní obytné plochy zahrnuje i garáž (18 m²), přístřešek pro parkování a technickou místnost s úložným prostorem. Čistá obytná plocha bez teras, balkonu, zimní zahrady a půdy je 189 m².

Ze tří stran je dům obklopen nádhernou a upravenou zahradou o rozloze 1 053 m². Vzrostlé stromy, květinové záhony a kouzelná zákoutí zajišťují absolutní soukromí, Zahrada disponuje krytým bazénem s posezením, zahradním domkem (14 m²) a prostorem pro dětské hřiště či trampolínu. Tato zahrada nabízí ideální prostředí pro relaxaci, rodinné aktivity nebo společenská setkání v klidu.

1NP domu se vyznačuje prostorným a světlým interiérem. Nachází se zde předsíň, koupelna se sprch. koutem a wc, pokoj (pracovna), a rozlehlý obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelnou. Z obývacího pokoje je přímý vstup na krytou terasu, která je perfektním místem pro venkovní posezení v soukromí zahrady.

K domu také náleží zimní zahrada, přímo přístupná z obytných prostor, která poskytuje útulné místo pro odpočinek v každém ročním období a která navazuje na zahradu.

Ve 2NP se nachází hlavní ložnice, dva další pokoje s přístupem na balkon a prostorná koupelna s rohovou vanou. Jeden z pokojů má schodiště vedoucí na obytnou půdu o výměře 14 m², která může sloužit jako ložnice nebo úložný prostor.

Dům je vybaven moderními technologiemi, vč. solárního panelu pro ohřev vody a nového plynového kotle. V přízemí je podlahové vytápění a v horním patře jsou v koupelně a ložnicích instalovány radiátory, což zajišťuje efektivní vytápění v celém domě. V obývacím pokoji je připraven komín pro instalaci krbu, což přidává možnost k vytvoření útulné atmosféry.

Kvalitní plastová okna v dekoru tmavého dubu nejen stylově doplňují interiér, ale také zajišťují výbornou tepelnou izolaci. Část vybavení domu může být po dohodě zahrnuta v kupní ceně.

Obec Psáry nabízí plnou občanskou vybavenost pro pohodlné bydlení. Najdete zde mateřskou a základní školu, obchody, poštu a sportovní areály vč. hřišť a sportovišť. Pro příznivce aktivního životního stylu jsou zde krásné cyklostezky a přírodní stezky v okolí.

Dopravní dostupnost do Prahy je velmi dobrá – pravidelné autobusové spoje vás pohodlně zavezou na nejbližší stanici metra C. Autobusy ze Psár jezdí v běžnou denní dobu každých 15 min. Cesta busem č. 332 na metro C- Budějovická zabere jen 30 min. Autem se rychle napojíte na pražský okruh a dálnici D1.

Jedná se o jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají komfort a luxusní bydlení v blízkosti přírody, avšak s výbornou dostupností do centra Prahy.

Parametry domu

Cena
20 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize RK
Aktualizováno
21. 10. 2024
Adresa
Chrpová, Psáry
ID
N04196
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
259 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
130 m2
Plocha nemovitosti
1183 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž
Terasa
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jan Hrnčíř

Jan Hrnčíř

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Psárech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu