Prodej bytu 2+1, Kladno, Jaroslava Foglara

Jaroslava Foglara, Kladno - Kročehlavy

3 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 203 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kladně

Informace k bytu

PŘEDBĚŽNĚ REZERVOVÁNO!
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o velikosti 51 m2 v osobním vlastnictví v klidném prostředí v ulici J.Foglara v Kladně - Kročehlavech.
Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží (z celkem 11) – bezpečné zvýšené přízemí panelového domu s výtahem, má zděné jádro a je orientován na jihozápad.
Byt tvoří obývací pokoj (15,6 m2), ložnice (12,7 m2), kuchyň (9,1 m2), koupelna (2,0 m2), samostatné WC (0,8 m2), komora (1,7 m2), zádveří 3,1 m2) a chodba (5,5 m2). K bytu patří sklep v suterénu (2,0 m2). Všechny místnosti jsou orientovány na jihozápad.
Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s dřezem a vodovodní baterií, dále plynovým sporákem s elektrickou troubou, digestoří, myčkou. V koupelně je umývadlo se skříňkou, vana, zrcadla a pračka. V předsíni jsou vestavěné skříně s velkým úložným prostorem, zrcadlo, praktický botník a lednice.
V bytě jsou plastová okna s roletami v obývacím pokoji a ložnici, se žaluziemi v kuchyni. V obývacím pokoji a ložnici je plovoucí podlaha, v ostatních místnostech velkoformátová keramická dlažba. Místnosti jsou vybaveny nástropními světly. Velká čtyřdílní okna v obývacím pokoji, ložnici a kuchyni zajišťují dostatek přirozeného světla po celý den. Vytápění a ohřev vody jsou zajištěny dálkově.
K dispozici je společná kolárna v domě. Volné parkování je možné před domem.
V okolí je veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti: několik mateřských a základních škol, základní umělecká škola, několik středních škol a středních odborných učilišť, fakulta ČVUT, supermarkety (Kaufland, Panny Market, Lidl, Billa, Norma, COOP, Tesco), obchody s různým zbožím, dětská hřiště, venkovní a vnitřní sportoviště, plavecké bazény, poliklinika, lékárny, bankomaty, dům kultury, kino, knihovny, mnoho restaurací, barů, kaváren, čerpací stanic, hotel.
Dopravní spojení zajišťuje několik autobusových linek MHD (zastávka 250 m) a železnice. Volný čas lze příjemně trávit procházkami nebo sportováním v nedalekém lesoparku Bažantnice.
Energetickou náročnost uvádíme G, protože PENB není k dispozici, je nahrazen vyúčtováním spotřeb energie.
Byt je k dispozici ihned.
V případě zájmu o bližší informace mne neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
3 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 10. 2024
Adresa
Jaroslava Foglara, Kladno - Kročehlavy
ID
0202-NP02826
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Mgr. Pavel Ondroušek

Mgr. Pavel Ondroušek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Kladně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu