Pronájem bytu 2+1, Kladno, Helsinská, 56 m2 (ID: 3706360)

Helsinská, Kladno

12 400 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 4.100 Kč + spotřeba energií (cca 1.500 Kč), vratná kauce 16.500 Kč, provize RK 20.000 Kč)

Prémioví partneři v Kladně

Informace k bytu

Dlouhodobý pronájem cihlového bytu 2+1/B, Helsinská, Kladno

Prostorný, světlý a slunný byt s dispozicí 2+1 ve 2.patře cihlového bytového domu, v žádané lokalitě Kladno Rozdělov, v blízkosti rozdělovské Sirény a městského lesoparku.

Podlahová plocha bytu činí 52 m². Užitná plocha bytu činí 56 m².

Byt je v původním, velmi dobrém, udržovaném stavu. Orientace oken západ + východ. Dispozice: kuchyně s jídelnou (10,1 m²) s osazenou kuchyňskou linkou se dřezem, volně stojícím plynovým sporákem, místem na jídelní stůl se židlemi, lednici a s přístupem na navazující chodbu, na zemi v kuchyni je položena světle hnědá keramická dlažba, orientace na východ s výhledem do vnitrobloku bytových domů a na parkoviště před domem. Byt může být pronajímán částečně zařízený, viz fotografie, příp. po dohodě i vystěhovaný bez vybavení.

Pokoj I- obývací (17,8 m²) má na původních dřevěných parketách položen nový koberec a je z něho vstup na zděný balkón s orientací na západ, z obývacího pokoje je možné příp. vstupovat do navazujícího dalšího pokoje II (ložnice). Pokoj II (14,5 m²) je s dřevěnou parketovou podlahou a též novým kobercem. Obě tyto místnosti mají okna orientována na západ s výhledem do vnitrobloku okolní bytové zástavby a zeleně; vstupní chodba (5 m²), která umožňuje realizaci řady úložných prostorů a je z ní vstup do pokojů I+ II, kuchyně (orientace východ), do koupelny, na samostatnou to­aletu. Koupelna (3,9 m²) je osazena klasickou vanou a umyvadlem a navazuje na propojenou toaletu.

K bytu náleží dva prostorné sklepy 1,5 m² + sdílený 4 m².

Dům prošel rekonstrukcí:
výměna oken za nová plastová, nová střecha, plastové vchodové dveře, zvonky, rozvody, zateplení, fasáda. Klidná část města s veškerou občanskou vybaveností (škola, školka, obchody, zdravotní středisko, restaurace, pošta, supermarket Tesco). Výborné dopravní spojení – MHD a BUS nedaleko od domu (5 min), vlak 10 min chůze. Před domem je možnost dobrého parkování. Ve vchodě je pouze osm bytových jednotek.

Měsíční nájemné včetně poplatků tedy činí 16.500,– Kč. Elektřina a plyn budou přepsány přímo na nájemce (předpokládaná spotřeba cca 1.500,– Kč). Majitel požaduje vratnou kauci ve výši jednoho měsíčního nájmu, tzn. 16.500,– Kč. Záloha na realitní a právní služby činí 20.000,– Kč. Byt je volný ihned. Celková platba při převzetí bytu je tedy 53.000,– Kč (nájem na první měsíc, vratná kauce, provize RK). Byt je pronajímán dlouhodobě. Po dohodě je možné rozložit platbu kauce a provize do měsíčních splátek.

PENB proveden, třída energetické náročnosti B.

Parametry bytu

Cena
12 400 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 4.100 Kč + spotřeba energií (cca 1.500 Kč), vratná kauce 16.500 Kč, provize RK 20.000 Kč
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Helsinská, Kladno
ID
20241001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
56 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
74 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 26 lidí

Prodejce

Erik Lajbner

Erik Lajbner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Kladně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu