Prodej bytu 2+kk, Břehy (ID: 3706464)

Břehy

3 873 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 458 Kč /za měsíc

(žádná provize)

Prémioví partneři v Břehách

Informace k bytu

Nabízíme ke koupi byt č. 5, dispozice 2+kk, podlahová plocha 51,79 m2 včetně balkonu (3 m2). Byt se bude nacházet v 2. nadzemním podlaží bytového domu, který bude postaven koncem Q3 roku 2025. Projekt nabídne vše potřebné pro pohodlné a kvalitní bydlení v blízkosti přírody.
Bytový dům bude mít 2 nadzemní podlaží, kde se bude nacházet celkem 7 bytových jednotek a 1 ateliér různých velikostí a kategorií 1+kk až 3+kk s balkony či prostornou terasou. Tepelný komfort v bytech zajistí podlahové topení a koupelnová otopná elektrická tělesa, zdrojem tepla bude tepelné čerpadlo vzduch/voda.
Standardem bytů budou vinylové podlahy a dveře s obložkovou zárubní. U obkladů a dlažby (v koupelně a na WC), podlah i dveří bude možno vybírat z několika odstínů a dekorů. V rámci klientských změn lze provádět v bytě úpravy příček/nenosných zdí, instalací, povrchových úprav i zařizovacích předmětů.
V 1. NP budou kromě bytových jednotek umístěny také sklepní kóje pro každou bytovou jednotku, technická místnost a úklidová komora. Schodiště bude propojovat 1.NP s 2.NP. Možnost parkování bude také u bytového domu (8 parkovacích míst).

Parametry bytu

Cena
3 873 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
žádná provize
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Břehy
ID
5
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Iveta Uhrová

Iveta Uhrová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Břehách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu