Prodej bytu 4+1, Zlín, třída Tomáše Bati, 86 m2

třída Tomáše Bati, Zlín

4 650 000 Kč HYPOTÉKA od 22 161 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Zlíně

Informace k bytu

Prodej bytu 4+1 s balkonem Zlín - třída Tomáše Bati

Nabízíme k prodeji prostorný byt o dispozici 4+1 s balkonem umístěný ve 4. nadzemním podlaží čtyřpodlažního zděného bytového domu bez výtahu, který je situovaný na třídě Tomáše Bati v centrální části města Zlín. Fotky v inzerátu jsou ilustrační.

Byt je převážně v původním udržovaném stavu, vyměněna byla okna v bytě za plastová v roce 2012, dále rozvody plynu v roce 2010, rozvody vody v roce 2007. Podlahové krytiny jsou dřevěné parketové, z PVC, terasa a keramické dlažby. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový ohřívač umístěný v bytě, vytápění plynovými kamny. Součástí bytu je kuchyňská linka s kombinovaným sporákem a moderní vestavěná skříň s osvětlením ve větším pokoji. Bytový dům je zděný s břízolitovou fasádou, vyměněna byla střešní krytina na ploché střeše. Byt je přístupný ze společné chodby se schodištěm.

Vchod do bytu je přes chodbu (9,05 m²), na kterou navazuje komora (1,35 m²), neprůchozí pokoj (14,70 m²) s balkonem (3,50 m²), kuchyně (11,05 m²), která je průchozí do pokoje (7,25 m²), dále je z chodby přístupný obývací pokoj (17,95 m²) průchozí do pokoje (15,65m²), koupelna s vanou a umyvadlem (5,00 m²) a samostatný záchod (1,25 m²). Pokoje a kuchyně jsou orientované na západ, obývací pokoj na západ a jih s balkonem na jih. K bytu náleží dřevěná sklepní kóje (6,20 m²) umístěná v 1. podzemním podlaží domu.

Byt má vlastní vytápění, ohřev vody, elektroměr, plynoměr a odpočtový vodoměr.

V případě zájmu o prohlídku nebo další informace jsem Vám k dispozici. Rádi Vám pomůžeme i s případnou rekonstrukcí bytu dle Vašich představ.

Parametry bytu

Cena
4 650 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
24. 10. 2024
Adresa
třída Tomáše Bati, Zlín
ID
2024-10-10
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
86 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Good move s.r.o.

Dr. Absolona 132, Fryšták

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Jiří Gavenda

Jiří Gavenda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Zlíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu