Prodej bytu 1+kk, Bělá pod Bezdězem, Mladoboleslavská

Mladoboleslavská, Bělá pod Bezdězem

2 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 296 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Bělé pod Bezdězem

Informace k bytu

Představujeme Vám tento prostorný byt k prodeji dispozičně řešený jako 1+kk o velikosti 48 m2. Byt se nachází v novém bytovém domě (komplex naproti společnosti Tiberina) a jedná se o novostavbu z roku 2020. Byt je kompletně vybavený včetně kuchyňské linky, spotřebičů, postele, skříně a ostatní. Byt je sice dispozičně řešen jako 1+kk, ale velikostně je dostatečně prostorný tak aby se využil jako ložnice, obývací pokoj a kuchyňský kout včetně jídelny. Byt je vkusně řešený a je dobře udržovaný. V areálu domu je dostatečné množství parkovacích míst. Ideální jako startovací bydlení ať pro jednotlivce nebo pro pár.

Cihlová konstrukce zajišťuje dobrou izolaci a pevnost stavby, což je vždy výhodou při výběru nového domova. Novostavba zaručuje moderní standardy bydlení a kvalitní vybavení.

Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě. Pro více informací o této nemovitosti nebo sjednání prohlídky nás prosím kontaktujte nebo vyplňte níže uvedený formulář, rádi Vám pomůžeme.

Parametry bytu

Cena
2 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Náklady na bydlení
cca 2.500 Kč
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Mladoboleslavská, Bělá pod Bezdězem
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Ing. Oksana Hodboďová

Ing. Oksana Hodboďová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Bělé pod Bezdězem?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu