Prodej bytu 2+1, Ostrov, Štúrova

Štúrova, Ostrov

2 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 629 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Ostrově

Informace k bytu

Bydlení na dotek s přírodou je nabídka bytové jednotky v 1.patře cihlového domu na desáté etapě. Ostrovští vědí, že místo v okolí bývalého bazénu patří k těm výběrovým místům pro život, které v našem městě jsou. Proto si vám dovolím nabídnout útulný byt 2+1 s balkonem v prvním patře cihlového domu. Byt prošel částečnou rekonstrukcí a je pouze na nové rodině, zda zváží další úpravy. Velký prostor vstupní chodby je často využíván pro přemístění kuchyňského koutu. Bytová jednotka se tak přizpůsobí větší rodině.
V bezprostřední blízkosti se nachází mateřská a základní škola, prodejna potravin a 200m daleko centrální náměstí. Kdo má rád přírodu má na dosah krásné Borecké rybníky.
Rád se vám budu věnovat při prohlídce této bytové jednotky. Zařízení interiéru je součástí prodeje a je zahrnuto v ceně bytu.

Parametry bytu

Cena
2 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 10. 2024
Adresa
Štúrova, Ostrov
ID
95
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Zdeněk Malík

Hlavní třída 1000, Ostrov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Zdeněk Malík

Zdeněk Malík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Ostrově (okr. Karlovy Vary)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu