Prodej rodinného domu, Liberec, Červeného, 1084 m2 (ID: 3707268)

Červeného, Liberec - Liberec VI-Rochlice

13 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 65 767 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Jedná se o prodej čtyřpodlažního bytového domu č.p. 350/6 ve slušném stavu, který je situován na křižovatce ulic Červeného a Na Žižkově. Budova má zastavěnou plochu 124 m2 a patří k ní zahrada p.p.č. 1020 o výměře 960 m2.
V přízemí je byt 1+1, který vytápí 2 x nástěnné plynové topidlo tzv. gamaty, ohřev vody zajišťuje boiler na elektřinu. Tento byt je možné snadno rozšířit o další pokoj a byl by k dispozici do týdne od zaplacení kupní ceny. Dále je tam 2x sklep, technické místnosti a vchod ze zahrady. V 1. patře je okamžitě k nastěhování byt 2+1 s šatnou, kde vytápění i ohřev vody zajišťuje nástěnný kondenzační kotel na plyn. Ve 2.patře se nachází byt 3+1 s vlastním vytápěním a ohřevem vody kombinovaným kotlem na plyn, který je v pronájmu na dobu určitou do 28.2. 2025, ve 3. patře tj. podkroví je byt 1+1 s vlastním vytápěním a ohřevem vody kombinovaným kotlem na plyn, který je v pronájmu na dobu určitou do 28.2. 2025. Byty jsou pronajaté bezproblémovým nájemníkům a je možné v pronájmech pokračovat. Nad ním je půda s možností vestavby bytového prostoru. Samostatný vchod do domu je jak z ulice tak i ze zahrady.
Do domu je přivedena elektřina 220/380V, plyn, voda z veřejného řádu, odpad je sveden do septiku s přepadem do veřejné kanalizace. Na zahradě je studna s užitkovou vodu.
Bytový dům je situován v širším centru města s komfortní občanskou vybaveností. V místě jsou zastávky MHD, moderní základní a mateřské školy, několik supermarketů, tenisové kurty, hřiště a veškerá občanská vybavenost. Dvě minuty jízdy autem a jste na vjezdu k dálnici do Prahy, výpadovce na Jablonce n.N. nebo do Ústí nad Labem. Na pozemek i dům se vztahuje omezení dle územního plánu města Liberec.
Prodejní cena 13.800.000,- Kč zahrnuje provizi pro RK a služby advokáta spojené s prodejem do výše 9.000,- Kč. PENb zatím neurčen a proto ho definuji ve třídě "G".

Parametry domu

Cena
13 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Červeného, Liberec - Liberec VI-Rochlice
ID
00222
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Plocha nemovitosti
1084 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Jomrich

Blankytná 1143/14, Liberec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Roman Jomrich

Roman Jomrich

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu