Prodej bytu 4+kk, Liberec, Šafaříkova

Šafaříkova, Liberec - Liberec II-Nové Město

8 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 079 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme Vám k prodeji bytovou jednotku o dispozici 4+kk a výměře 100,9 m2 v řadovém rodinném domě a s podílem id. 1/2 zahrady na Keilově vrchu, v ulici Šafaříkova v Liberci, s malebnými výhledy do zeleně a na Ještědský hřeben. Mezonetová jednotka prošla v 2.NP kompletní rekonstrukcí - byla osazena nová kuchyňská linka vč. spotřebičů, nová koupelna a WC, položeny nové dřevěné podlahy, pod nimiž je v celém bytě natažené elektrické podlahové topení s ovládáním pro každý obytný pokoj zvlášť. Půdní vestavba je de facto novou výstavbou - původně nebyla půda využívána jako obytný prostor, došlo k přepříčkování, bylo postaveno nové dřevěné schodiště z 2.NP. Dále byla nově natažena elektřina jak v bytě, tak na chodbě domu, pokoje byly vyštukovány a nově vymalovány, osazeny byly nové dveře a obložky. Dům má (kromě střesních oken) osazena plastová okna.

Střecha byla nově dělaná před 5 lety - bylo provedeno nové bednění, nová izolace, střecha je odvětrávaná, s novou krytinou. V rámci nynější rekonstrukce bylo dodáno 35 cm tepelné izolace, parotěs, sádrokarton a nová střešní okna Velux. V obývacím pokoji je zaslepen průduch do komína pro tento byt (vyvložkován) pro případná kamna.

K podílu na domě přináleží podíl ve výši id. 1/2 na zahradě za domem (navazující pozemek, s nímž tvoří zahrada logickou část, je městský). Kuchyňská linka je vybavena indukční varnou deskou, vestavnou lednicí, myčkou a troubou (jež funguje též jako mikrovlnná trouba). V prvním podlaží bytu se nachází koupelna se sprchovým koutem, v obou patrech je WC s umývátkem. O ohřev vody se stará bojler, internet je možné do bytu dovést vzduchem či kabelem, který je vyveden v prvním podlaží bytu naproti bytovým dveřím. Parkovat je možné před domem. Dodaný PENB (Průkaz energetické náročnosti budovy) ukazuje třídu nemovitosti G.

Cena podílu činí 8 200 000 Kč. V ceně je započítána již i provize realitní kanceláře a právní servis vč. advokátní úschovy.

Parametry bytu

Cena
8 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Šafaříkova, Liberec - Liberec II-Nové Město
ID
167
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Česká nemovitostní společnost s.r.o.

Šumavská 763/3, Liberec III-Jeřáb, Liberec 3

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Marek Špot

Marek Špot

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu