Prodej chaty, Teplice nad Metují - Zdoňov, 176 m2

Teplice nad Metují, Zdoňov

13 950 000 Kč HYPOTÉKA od 66 482 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Teplicích nad Metují

Informace k domu

Rekreační dům Zdoňov

Nabízíme k prodeji krásný a téměř nový rekreační dům v malebné obci Zdoňov u Adršpachu. Tento prostorný dům se nachází v klidném prostředí, obklopen přírodou a nabízí veškerý komfort pro odpočinek i celoroční pobyt. V domě jsou 4 ložnice, pokoj sloužící jako herna pro děti a velký obývák s kuchyní. Prvky pravého dřeva v kombinaci s jedinečným stylem vás nepřestanou bavit. Pro úsporu za energie lze využít krb pro vytápění celého domu - rozvod tepla s výměníkem. V ceně navíc můžete získat veškeré vybavení.

K domu patří velký pozemek, který poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci, zahradničení nebo další využití podle vašich představ. Na pozemku se nachází dřevník plný dřeva do kachlových kamen v obýváku. Kola, lyže i zahradní techniku uskladníte do přistavené stavby přímo na pozemku. V obou podlažích je vybudovaná koupelna a také wc. Objekt se střežený kamerovým systémem.

Perfektní lokalita v blízkosti Adršpašsko-teplických skal je ideální pro turistiku, cykloturistiku a další outdoorové aktivity. Na pozemku je připravené ohniště, dětská skluzavka a terasa za domem. Svoje auta zaparkujete na vlastním pozemku u domu. Objekt je perfektně využitelný také k podnikání v oblasti ubytování. V přízemí je technická místnost s velkou pračkou a sušičkou. Postaveno z cihel Porotherm, včetně kontaktního zapelovacího systému.

Pokud potřebujete řešit financování hypotékou, náš odborný tým je připravený zajistit dobré podmínky u všech bank. Převod na katastru i úschovu kupní ceny řešíme u vyhlášené advokátní kanceláře přímo v Hradci Králové. Uvítáme, pokud si na prohlídku s sebou vezmete odborníka z oblasti staveb.

Neváhejte a přijďte se přesvědčit o kouzlu tohoto domu na vlastní oči!

Parametry domu

Cena
13 950 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
25. 10. 2024
Adresa
Teplice nad Metují, Zdoňov
ID
RX11
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
176 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
116 m2
Plocha nemovitosti
3814 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Tomáš Petruň

Ulrichovo náměstí 762/6, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Tomáš Petruň

Tomáš Petruň

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Teplicích nad Metují?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu