Prodej bytu 2+1, Praha - Strašnice, Škvorecká

Škvorecká, Praha 10 - Strašnice

5 895 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 094 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a kompletního právního servisu.)

Prémioví partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Chtěli byste si pořídit ideální startovací nebo investiční byt nedaleko metra, který si zrekonstruujete dle vlastních představ?
Plánujete pořízení bytu, v osobním vlastnictví, v rychlé dojezdové vzdálenosti do centra Prahy?
Pak Vás bude zajímat prodej velmi světlého bytu 2+1 o celkové ploše 41,3 m² plus příslušenství (sklep 1 m²) umístěného ve 2. podlaží (1. patře) renovovaného domu ze 60. let ve velmi žádané lokalitě Prahy 10 - Strašnic, ul. Škvorecká.

Jednotka je sice k rekonstrukci, má však již udělaný rozvod elektroinstalace v mědi (s platnou revizní zprávou), takže odpadá nepříjemné sekání drážek a drahá výměna rozvodů elektřiny. Také má částečně zděné jádro, tedy případné bourání by se týkalo jen stěny mezi koupelnou a kuchyní (tuto stěnu lze případně o něco posunout směrem do kuchyně a zvětšit tak koupelnu). Výhodou je i izolační trojsklo a parketové podlahy pod stávající krytinou.

Nabízený byt je je orientován na dvě světové strany. Po vstupu do předsíně (4 m²) budete mít po pravé ruce nejprve samostatnou toaletu (0,8 m²), potom koupelnu (1,8 m²). Z chodby zařízené skříní na míru vstoupíte do centrálního obývacího pokoje (15,70 m²), který má, stejně jako kuchyně (6 m²), okna na západ do zeleně. Kuchyň má navíc spíž. Přes obývací pokoj je přístupná i ložnice (13 m²) s orientací na jih také do stromů.

Dále lze užívat balkóny na mezipatrech, kde bude v nejbližší době instalováno nové zábradlí.
Dům má dobře fungující SVJ, má zateplenou západní stranu (dozateplení se plánuje) a vyměněny okna za plastová s trojskly, má zcela nový výtah, společné rozvody, stoupačky i vchodové dveře. V suterénu je prádelna, kočárkárna a již zmiňovaná sklepní kóje. Nízké měsíční poplatky.

Byt je umístěn na velmi strategickém místě u tramvajové a autobusové zastávky Limuzská (1 min), nedaleko stanic metra Skalka, Strašnická i Depo Hostivař, ale třeba také Gutovky, Malešického parku, Icerinku nebo u budoucí drážní promenády High line. V roce 2025 bude revitalizován park za domem.

Vřele doporučujeme, bližší info v RK.

Parametry bytu

Cena
5 895 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a kompletního právního servisu.
Aktualizováno
16. 10. 2024
Adresa
Škvorecká, Praha 10 - Strašnice
ID
1077
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NRK - realitní kancelář

Záběhlická 133/97, Praha, Záběhlice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Jakub Němec

Jakub Němec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 10?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu