Prodej bytu 2+kk, Brno - Bohunice, Arménská, 47 m2

Arménská, Brno, Bohunice

4 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 304 Kč /za měsíc

(včetně odměny RK, právního servisu i advokátní úschovy)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

V exkluzívním zastoupení majitele nabízíme prodej útulného bytu s dispozicí 2+kk a balkonem o celkové ploše 51m2. Byt je v dobrém, udržovaném stavu, avšak vhodný k nenáročné rekonstrukci. Ač se technicky nachází v přízemí, je vzhledem ke sklonu ulice v místě oken a balkonu vysoko nad terénem, což jeho uživatelům zajistí bezpečí i soukromí. Do bytu se vchází přes prostornou síň čtvercového půdorysu, ze které lze vejít do dvojice neprůchozích místností. Z obytné místnosti s kuchyňským koutem se vchází na balkon. K dispozici je koupelna s vanou a samostatná toaleta. Nový majitel také bude mít k dispozici dostatek úložných prostor díky dvěma komorám a samozřejmě také sklepní kóji.

Budova ve které se byt nachází byla kompletně revitalizována a dosáhla na hodnocení energetické náročnosti úrovně C - úsporná, což zajišťuje nízké náklady.

Díky umístění v Bohunicích v klidné lokalitě s krásnými vzrostlými stromy, blízkostí školek, škol, moderních sportovišť nákupních i zdravotnických center a zároveň vynikající dopravní dostupnosti ať už vlastním autem, nebo díky dostatku linek MHD se jedná skvělou příležitost k pořízení vlastního dostupného bydlení, případně k zajímavé investici.
V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
4 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně odměny RK, právního servisu i advokátní úschovy
Aktualizováno
12. 10. 2024
Adresa
Arménská, Brno, Bohunice
ID
10402
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
47 m2
Patro
1. z 8
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
75 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Vodovod
Balkon
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 57 lidí

Prodejce

Jaromír Žák

Jaromír Žák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu