Prodej rodinného domu, Temelín, 1431 m2

Temelín

6 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 977 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Temelíně

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízím k prodeji rodinný dům se dvěma bytovými jednotkami v obci Sedlec u Temelína.
Dům, který se nachází v centru obce byl postaven v roce 1966 a do dnešní doby prošel pouze dílčími opravami. V hlavní části domu se nachází bytová jednotka o dispozici 2+1, s podlahovou plochou 110 m2. Přes verandu se vchází do prostorné chodby a dále pak do kuchyně s jídelním koutem, do obývacího pokoje a do ložnice. v koupeně je vana, umyvadlo a prostor pro pračku. Toaleta je samostatná.
Druhá bytová jednotka v domě je přístupná z průjezdu na zahradu a má dispozici 1+1 s koupelnou s vanou a toaletou.
Obě bytové jednotky v domě jsou vytápěny společným kotlem na tuhá paliva, se samotížným rozvodem do radiátorů Do domu je zaveden plyn, na kterém se vaří a je možno jej použít i k vytápění domu. Dům je napojený na obecní vodovod a na zahradě má vlastní studnu, která je zavedena do domu a voda pokrývá veškerou spotřebu v domě, kromě vaření. Odpadní voda je svedena do dvoukomorového septiku s trativodem. Elektřina v domě i přilehlých staveních 230/400 V, hlavní jistič 3x25A. Okna v obytných částech jsou plastová s izolačními dvojskly. Střecha domu je sedlová, pokrytá v části pálenými taškami a v části eternitem.
Podsklepená je pouze malá část domu a sklep je využíván pouze k uskladnění ovoce a zeleniny. Půdu nad celým domem je do budoucna možné využít k půdní vestavbě a vybudování dalších obytných prostor.
Za domem je vystavěna pergola pro chvíle odpočinku v letním období. Na dům bezprostředně navazují rozsáhlá hospodářská stavení, vhodná k chovu domácích hospodářských zvířat nebo k přestavbě na další obytné prostory. K domu patří také zahrada o celkové ploše 2120 m2. Vše je ve velmi pěkném a udržovaném stavu.
Pro další informace kontaktujete makléře nabídky. S výhodným financováním Vám ráda pomohu.

Parametry domu

Cena
6 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Temelín
ID
43224
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1431 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEMO reality, s.r.o.

Kostelní náměstí 17, Prachatice I

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Kateřina Mrhalová

Kateřina Mrhalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Temelíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu