Prodej bytu 2+1, Mělník, Studentská, 49 m2

Studentská, Mělník

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Mělníku

Informace k bytu

Nabízím vám ke koupi příjemný byt o dispozici 2+1 v osobním vlastnictví o celkové ploše 49m². K bytu náleží podíl 22m² na společných nebytových prostorech pod domem. Byt je situovaný ve vyhledávané lokalitě Mělníka, v ulici Studentská a má velmi zajímavou dispozici, která nabízí prostor pro vytvoření klidné ložnice, nebo dětského pokoje a zároveň poskytuje dostatek prostoru a příležitostí k úpravám podle vlastních představ.
Byt je v dobrém stavu, doporučuji však rekonstrukci, zejména koupelny a WC a kuchyně. Jednu z možností rekonstrukce můžete vidět v navrhovaných půdorysech a také ve vizualizaci navrhovaného stavu. Další možné návrhy úprav vám rád představím při osobní prohlídce. Pokud však hledáte byt k okamžitému nastěhování, je tato nemovitost plně obyvatelná, doporučil bych však minimálně výměnu dveří, sjednocení podlah a novou kuchyňskou linku. Celý byt si můžete projít a prohlédnout z pohodlí vašeho domova díky vytvořené virtuální prohlídce.
Poloha bytu je vynikající a splňuje veškeré požadavky moderního městského bydlení. Autobusová zastávka směr Praha je jen minutu od domu, což zajišťuje rychlou a pohodlnou dopravu. Školka, základní škola, Tesco i poliklinika jsou vzdáleny pouhých pět minut chůze. Další nákupní možnosti včetně Lidlu jsou také na dosah.
Pro milovníky aktivního životního stylu je ideální blízkost parku Na Polabí, kde najdete i Dům dětí a mládeže, který pořádá množství volnočasových aktivit. V okolí jsou také tenisové kurty, fotbalové hřiště a několik restaurací, kde můžete trávit volné chvíle. Do historického centra Mělníka se dostanete příjemnou procházkou za pouhých deset minut.
Byt se nachází ve zvýšeném přízemí, které díky unikátní poloze nad bývalou kotelnou poskytuje klid a soukromí, které byste běžně v přízemí neočekávali. Malý svah pod okny chrání před běžnými neduhy tohoto typu bydlení, jako je například rušení zvědavými kolemjdoucími.
Výhled z bytu směřuje do zeleně na vzrostlé stromy, což vytváří příjemnou atmosféru a dodává pocit klidu, i když jste v srdci městského sídliště.
Měsíční zálohy činí 3850 Kč + náklady na elektřinu.
Mělník nabízí perfektní kombinaci klidného městského života s bohatými možnostmi pro volnočasové aktivity a zároveň skvělou dostupnost do Prahy. Díky přímým autobusovým spojům, které zastavují jen pár minut od vašeho nového bydliště, se do centra Prahy dostanete rychle a pohodlně, což činí Mělník ideálním místem také pro ty, kteří do hlavního města dojíždějí za prací nebo studiem.
Pokud jde o volný čas, Mělník má co nabídnout. Kromě bohatého kulturního dění, které zahrnuje akce pro děti i dospělé, je město obklopeno přírodou, která vybízí k procházkám, cyklistice či sportování. Rodiny s dětmi ocení i nabídku místních volnočasových kroužků, které zajišťují pestrou paletu aktivit pro mladé obyvatele města.
Život na Mělníku tak spojuje výhody klidného prostředí, blízkosti přírody a výborné dostupnosti do metropole.
Těším se na vás při prohlídce
Petr Firman

Parametry bytu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Náklady na bydlení
Měsíční zálohy: 3 850,-
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Studentská, Mělník
ID
00010
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
49 m2
Patro
1. z 3
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
49 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

FIRMAN BRUNETTI

Na Zámecké 1518/9, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Petr Firman

Petr Firman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Mělníku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu