Pronájem bytu 3+1, Lanškroun - Ostrovské Předměstí, Vančurova, 71 m2

Vančurova, Lanškroun, Ostrovské Předměstí

12 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nájemce platí jen 50% provize.)

Prémioví partneři v Lanškrouně

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu pěkný byt o velikosti 3 + 1, který se nachází na ulici Vančurova v části obce Ostrovské Předměstí, obec Lanškroun.
Byt je vhodný pro rodinu s dětmi.

Byt je v osobním vlastnictví a nachází se ve 2. podlaží 8-podlažního panelového domu. Užitná plocha bytu je 65m², plocha lodžie 3.4m2 a plocha sklepa 2.9m². V bytě jsou ve větší části nové podlahy, zrekonstruovaná koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, vestavěná skříň a v celém bytě jsou nové dveře.

Stav domu je dobrý, dům je zateplený a má plastová okna. V domě je k dispozici výtah. Okolí domu je velmi příjemné, se spoustou trávníků, dřevin a poblíž je dětské hřiště. Dům je situovaný kousek od centra, kde jsou velmi dobře dostupné školy, školky, obchody, kavárny, restaurace, služby a úřady.

Nájemné činí 12.000,-Kč měsíčně, navíc počítejte s měsíčními zálohami ve výši 5.000 Kč. Elektřinu a plyn na vaření si nájemník přepíše na sebe.
Při podpisu nájemní smlouvy je požadováno 1x první nájemné ve výši 12.000,- Kč, vratná kauce ve výši dvojnásobku měsíčního nájemného a měsíční zálohy.
Navíc počítejte s 50% výše nájemného + DPH jako odměnu realitní kanceláři.
Majitel má právo vybrat si nájemce dle jím zvolených kritérií.

Tento byt je ideální volbou pro rodiny hledající bezpečné a příjemné bydlení s důrazem na pohodlí a blízkost všech potřebných služeb pro spokojený rodinný život. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Nájemce platí jen 50% provize.
Aktualizováno
14. 10. 2024
Adresa
Vančurova, Lanškroun, Ostrovské Předměstí
ID
211-NP04100
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
65 m2
Patro
2. z 8
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
71 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Individuální, Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Sklep
Lodžie
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Ing. Radka Hejlová Nepustilová

Ing. Radka Hejlová Nepustilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Lanškrouně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu